Arama sonuçları: *

1. htc.husnu

HumbleBundle üzerinden RDR2 Aldım (Açıklama) (98TL)

Siteden öncesinde bir kaç alışverişim daha olmuştu. Güvenilir site. Bende aldım dostum. Neden bu fiyatta iken korsan oynayasın ki. Paylaşım için teşekkürler
  2. htc.husnu

🔥İndirim AC Valhalla ve dahası indirimde!

Vallaha nın hangi paketi daha iyi tam çıkartamadım
  3. htc.husnu

Need For Speed Heat %95 İndirim!!

link var mı hicam5
  4. htc.husnu

The Witcher Serisini baştan sona oynamak için hangi paketi satın almalıyım ?

ben tüm seriyi indirimli olsun diye trigoly aldım. ileride bu serileri biirince alırım artık fazla param yok
  5. htc.husnu

sence şimdi trigoly aldım ama şimdi game of year edition alsam mı ? başa zaman yine düşer mi ?
  6. htc.husnu

Ben şimdi trigoly aldım o oyunları bitirince game of the year edition alırım bir daki indirimde alırım
  7. htc.husnu

game of yesr editionun ne özelliği var
  8. htc.husnu

Param olmadığı zamanlar korsan oyun oynuyorum maalesef. Ama korsana bende karşıyım. Şimdi steamda the witcher serisi var bu oyun hoşuma gitti ileride tüm serisini oynamam için hangi paketi almam gerek
  9. htc.husnu

Geçici Ücretsiz Epic games yavaş ciğerimi söktün! 17 Aralık'ta verilecek oyunlar!

inşallah çıkar bende para yok diye steamda oyun alamadım diye üzülüyordum. pc toplarken oyuna para kalmıyor malasef
Top Bottom