Arama sonuçları: *

1. kasadam87

Epic game'dan dlc almak

Evet hocam , açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim. Cevap yazıp ilgilenen herkese teşekkürler. Xbox'dan 250tl complete edition almayı bile düşündüm. İndirimsiz dlc fiyatları o kadar pahalı ki 1-2 oyun alırsınız o paraya. Sonradan voidu veya ubisoftta indirim yakalarsam alırım diyorum artık...
  2. kasadam87

Epic game'dan dlc almak

Yanlızca dlc'nin çalışacağını zannetmem. Oyunu ubisofta yönlendirse bile standart edition + dlc çalışır gibime geliyor.
  3. kasadam87

Epic game'dan dlc almak

O riske girmeye değmez. Voidu indirimini bekleyeyim. 1704377718 Açıkçası ben dlcsiz tüm herseyi %98 tamamladım. Haritada toplanabilecek ufak tefek eserler , olaylar , servetler kaldı. Dlc'leri de fulleyip halihazırda oynadığım Odyssey'e yoğunlaşmak istiyorum.
  4. kasadam87

Epic game'dan dlc almak

Biliyorum ama oyunları bulamadım. Hepsini listeden kaldırmışlar. 1704351721 Season Pass ( Druidlerin Gazabı , Siege of Paris ) ve Dawn of Ragnarök. Zaten 3 dlc var.
  5. kasadam87

Epic game'dan dlc almak

Peki herkese teşekkürler...
  6. kasadam87

Epic game'dan dlc almak

Baktım da stokta yok yazısını geçtim , oyun sitede çıkmıyor bile. Sizce ne zamana gelir.
  7. kasadam87

Epic game'dan dlc almak

Hocam season pass'a 600 tl vermek kerizlik resmen. Gider xboxtan 250 TL'ye complete edition alırım. Ama oyun var o kadar para vermek istemiyorum. Yanlızca 3 dlc'yi almam gerekiyor. Season pass'ı ilk alıp sonra ragnarökü sonra alırım diyorum. Ne yapabilirim en mantıklı ...
  8. kasadam87

Epic game'dan dlc almak

Ubisoft'ta base game olarak AC : Valhalla bulunuyor. Buna epicden dlc almak mümkün mü ? Yoksa tam tersi mi oluyor. (Yani Epicte base edition bulunan oyuna ubisofttan dlc almak gibi . ) Çünkü epicden standart edition bulunmadığı için temel oyun soruyor haliyle.Birde xboxtan season pass çok uyguna...
  9. kasadam87

Hangi oyun tek seçenek var

Daha cyberpunk yazmasını bilmiyo bide oyun önerisi istemiş.
Top Bottom