Ben de satın aldım beklemede diyor banka ile alakası yok enpara ile her şeyi 7/24 alabiliyorum. Eğer yan hesap pek kullanılmamış ise tedbir amaçlı böyle yapmaları normal çünkü çalıntı kredi kartı olayları çok dönüyor. 2018'de kurup hiç bir şey yapmadığım yan hesapla kendime hediye yolladım...
İllegal mi :D. İnsanlardan aldığı kartı insanlara satıyor. Ne gibi bir illegallik? Saçma. Ayrıca piyasada çok dolandırıcı vardı kabul ediyorum ama Sevinç Level Bot en güvenilirlerdendi. Teşekkür ederim bilgi için.
!kontrol 3 yazıyorsun örneğin. Diyor ki 3 csgo anahtarı karşılığında (hani sana o da kart verecek ya), şu levele ulaşırsınız : 50 yazıyor örneğin gibi düşün. Ayrıca oyun sen de olmasa bile kartını işleyebiliyosun zaten.
Hiç oyunla falan uğraşma. Sevinç level bot var türk yapımı güvenilir. CS:GO anahtarı ödüyorsun o da sana oyun kartı atıyor. Ayrıca 1 anahtar karşılığında seni kaç levele ulaştıracağını falan da söylüyor. Harika sistem.
Durmaplay, oyunfor, perdigital, gamesatis, g2a, kinguin... uzar gider. Önemli olan en ucuzunu yakalayabilmek. GTA V steam gift 35 TL'ye almıştım BursaGB'den.