Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! [STEAM] EA RACING MEGA COLLECTION ALMA YÖNTEMİ

Sildiğiniz oyunu destek kısmından tekrar hesabınıza ekleyin sonra kabul edin.
  2. S

O zaman arkadaş listenizden birine yaptırmalısınız :/
  3. S

Güvenilir bir kişi bulun o size hediye atsın siz ona atın.
  4. S

Ben de satın aldım beklemede diyor banka ile alakası yok enpara ile her şeyi 7/24 alabiliyorum. Eğer yan hesap pek kullanılmamış ise tedbir amaçlı böyle yapmaları normal çünkü çalıntı kredi kartı olayları çok dönüyor. 2018'de kurup hiç bir şey yapmadığım yan hesapla kendime hediye yolladım...
  5. S

Rocket League ücretsiz mi olacak?

Güzelim Rocket League toxic dolacak. 500 saatim var şu dandik bilgisayar ile, sağlam olsa şimdiye +2000'di.
  6. S

Kalıcı Ücretsiz SMITE Epic Başlangıç Paketi (Epic)

5 ücretsiz tanrı, nedense buna gülesim geldi :D
  7. S

🔥İndirim Alien: Isolation 2,95 TL. (Steam)

Almaya değer mi?
  8. S

Steam ucuza rozet işlemek için bildiğinz oyunlar varmı?

İllegal mi :D. İnsanlardan aldığı kartı insanlara satıyor. Ne gibi bir illegallik? Saçma. Ayrıca piyasada çok dolandırıcı vardı kabul ediyorum ama Sevinç Level Bot en güvenilirlerdendi. Teşekkür ederim bilgi için.
  9. S

Vay be, yeni öğrendim sebebi ne ki? Teşekkür ederim.
  10. S

Niye öyle oldu ki, team fortress key de alıyorlar. Cevher de alıyorlar. Yani her şekilde yapılabilir bi işlem.
  11. S

!kontrol 3 yazıyorsun örneğin. Diyor ki 3 csgo anahtarı karşılığında (hani sana o da kart verecek ya), şu levele ulaşırsınız : 50 yazıyor örneğin gibi düşün. Ayrıca oyun sen de olmasa bile kartını işleyebiliyosun zaten.
  12. S

Hiç oyunla falan uğraşma. Sevinç level bot var türk yapımı güvenilir. CS:GO anahtarı ödüyorsun o da sana oyun kartı atıyor. Ayrıca 1 anahtar karşılığında seni kaç levele ulaştıracağını falan da söylüyor. Harika sistem.
  13. S

Ucuz pc oyunları nasıl alabilirim

Durmaplay, oyunfor, perdigital, gamesatis, g2a, kinguin... uzar gider. Önemli olan en ucuzunu yakalayabilmek. GTA V steam gift 35 TL'ye almıştım BursaGB'den.
Top Bottom