Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

🔥İndirim 🔴 Steam Yaz İndirimleri Başladı!

hocam cs itemiyle aldıgım icin aynı fiyata denk geliyo steam daha iyi olur ya ama tesekkür ettim bilgi icin
  2. xSparkua.

🔥İndirim 🔴 Steam Yaz İndirimleri Başladı!

ben bunları alıcam gibi ya daha arkadaslarla eğlenmelik pek oyun bulamadım
  3. xSparkua.

🔥İndirim Detroit Become Human 71 TL !

valla satın aldım tesekkur ederim
  4. xSparkua.

ucuzgames güvenilir mi?

yani hocam steam hesabı veriyorlar ve offline da oynamanız gerekiyor yani aynı hesabı 20-30 kişiye veriyorlar itemsatışta 10-15 tl ye aynı şekilde satıyorlar sizin tercihiniz
  5. xSparkua.

🔥İndirim Marvels Avengers oyunu steamde hafta sonu için ücretsiz olmuş.

kanka avengers seviyorsan bunu da seversin diye düşünüyorum fakat herkesin oyun zevki farklı dünyanın en iyi oyunları bile senin hoşuna gitmeyebilir oyunun 1-2 videosunu izle hoşuna giderse al gitmezse kendi oyun tarzına yönelik bak
  6. xSparkua.

🔥İndirim Marvels Avengers oyunu steamde hafta sonu için ücretsiz olmuş.

servis oyunu bence alınabilir oyun çok iyi mi değil ama çok kötü oynanmaz denecek kadar da değil
  7. xSparkua.

🔥İndirim Ubisoft Store Dev İndirim !!! İNDİRİM BİTTİ!!!

Uno alıcam sanırım tek :D
  8. xSparkua.

60TL'ye God Of War alınır mı?

alınır ekran kartım yok diye ps4 e sardım ve gerçekten hakkını veren bir oyun 2 günde bitti
  9. xSparkua.

Metal Gear Solid V Alınır mı?

valla kanka burda bunu söylemek yanlış olur çünkü herkesin oyun zevki aynı değil ona hitap eden başkasına etmiyebilir oyunu al 30-40 dakka oyna beğenmezsen iade edersin
  10. xSparkua.

Pubg Hep Mi Ücretsiz Olacak?

hayır kanka 2-3 gün sonra paralı
  11. xSparkua.

Just Cause 4 hakkında

bana o kadar iyi gibi gelmedi normalde just cause oyunları tutardı baksana bu kimsenin umrunda değil epic games sayesinde ünlü oldu neredeyse
Top Bottom