Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

🔥İndirim 🔥 SİFU ŞİMDİ EPİCTE BELEŞ 🔥

Yalnız değilsin. 2. defa beleşe veriyor oyunu EPİC. İlk verdiğinde denedim malesef kombo hareketleri ve adamımızı kontrol etmek için iyi sabır lazım. İlk 3 göreve ulaştım kontroller yüzünden sildim. Aynı anda 3 düğme + 2 defa fareye tıkla + 0.1 milisaniyede E ye 5 defa bas+ 0.2 milisaniyede...
  2. xxxZAURxxx

Kalıcı Ücretsiz Dead Island 2 (Epic Games Mega Sale)

Bedava oyunun Dead İsland 2 olacağını tahmin etmezdim. :D Umarım iyi bir ekran kartı alıp oynarım.
  3. xxxZAURxxx

steam da 25 dolar ve 5 dolarlık oyunlar ucretsız dagıtılıyor

Bunları oyun diye oynayanın aklına şaşarım 😁
  4. xxxZAURxxx

🔥Take Two GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Çıkacağını Açıkladı 🔥

Adamlar sanki karakterlere yapay zeka ekleyecekler. Altı üstü bi oyun çıkracaklar bide çektiğimiz çileye bak. O zamana kadar yapay zekalı oyunlar piyasayı altüst yapar
  5. xxxZAURxxx

Kalıcı Ücretsiz Epic Games 15. Gizemli Oyun Belli Oldu

gerçi bende 2 oyun bedava görünüyorda. birisi cs gibi oyunmuş 1672370630 12 dolar fiyatı var
  6. xxxZAURxxx

❌İndirim Bitti! 🔥 Death Stranding Ücretsiz Oldu🔥

Ağa mevcut değil yazıyorsa Epic sağlam geri vites yaptı. Vites arkadan gelen Steam`in ön camından içeri girdi.
  7. xxxZAURxxx

❌İndirim Bitti! 🔥 Death Stranding Ücretsiz Oldu🔥

Mevcut değil yazıyo. Benim şansıma hep
  8. xxxZAURxxx

Geçici Ücretsiz Epic Games Gizemli Oyun - Death Stranding Director's Cut

Epic böyle şey yapsa steam felan unutulur herhalde :D
  9. xxxZAURxxx

Epic Games Gizemli Oyun Ne Olacak?

İpucu veriliyor hediyye paketi resiminde. Şekerleme resimleri arasında gizlemişler ipucu resimi.
  10. xxxZAURxxx

Steam Hayatta Kalma oyun önerisi

Aslında çok gerçeğe yakın oyun deneyimi var. Bende zor olduğu için oynayamadım. Önerileri izliyorum. Bakalım güzel oyun söyleyebilecek varmı? Bu aralar Days Gone ile devam edeceğim.
  11. xxxZAURxxx

Steam Hayatta Kalma oyun önerisi

green hell
  12. xxxZAURxxx

Sims 4 Ücretsiz Oldu

Çoksaqol qardaş
  13. xxxZAURxxx

Sims 4 Ücretsiz Oldu

Dün gördüm de. Alla-alla yanlışlık var gibi dedim içimden. Bastım kütüpaneye ekle seçeneğini. Affetmem hani
Geri