Arama sonuçları: *

1. Alihanyilmaz

Program kodlayabilecek yazabilecek birini arıyorum

Ne kadar verebilirsin? Onu da söyle. İlgilenenler çıkar mutlaka.
  2. Alihanyilmaz

Visual Basic 6 Hata veriyor

Sanal makine'de kalsın. Çünkü Microsoft izni yok. Sahipli yazılım.
  3. Alihanyilmaz

Visual Basic 6 Hata veriyor

Visual Basic 6'yı kurulum dosyası olarak bul ve kur.
  4. Alihanyilmaz

Visual Basic 6 nereden indirebilirim?

Visual Basic (klasik olan) microsoft'un önce satın aldığı ve ardından 6. sürüme kadar geliştirip, en yaygın olduğu günlerde desteğini sonlandırdığı bir programlama aracı. 2006 sonu son sürümü yayından kaldırıldı ve 2008 yılında destek tamamen sonlandırıldı. Zamanında, bu gün Python neyse...
  5. Alihanyilmaz

Yapay zekaya ses klonlatma

Yapay zekâya sor bi bakalım.
  6. Alihanyilmaz

MacBook Air M3' te SQL 2022 Developer kurulum hatası

Sendeki Visual Studio Code'muş. Neyse, işini görüyorsa sorun yok.
  7. Alihanyilmaz

Visual Studio kurulum aracından seçeceksin. (Visual Studio İnstaller)
  8. Alihanyilmaz

Visual Studio 2022 kur ve Visual Studio 2022 eklentilerinden seç ve kur. 1758613007 Veya MySql kur. Mac kullanıyorsan neden illâ Microsoft uygulamaları çalıştırmak istiyorsun.
  9. Alihanyilmaz

HTML, CSS ve JS dillerini nereden öğrenebilirim?

https://www.w3schools.com/ Buradan aradığın her şeyi bulursun. Aramak aklına gelmeyenler de dahil. Web standartlarının en güncel olduğu yer. Web standartlarını geliştirenlerin paylaşımı bizzat. Web dışına da çıkılmış zamanla. En kolay anlaşılabilek bir anlatım şekli kullanılmış.
  10. Alihanyilmaz

GOİT Global yazılım sitesini bilen var mı?

Üniversiteyi kazanmış ve ardından 4 sene okumuş insanların öğrendiklerini bir kaç ay video izleyerek öğrenebileceğinize gerçekten inanıyor musunuz? Onların bile işleri garanti değil. Üstün zekâlı değilseniz, unutun böyle masalları. Bir de 48.000 Lira vereceksiniz. Kim itiraf eder bu kadar...
  11. Alihanyilmaz

Sdl yazan bir USB var elimde

Biz nereden bilelim. Aç da bak, içinde ne var.
  12. Alihanyilmaz

AI Yazılımcıların işlerini elinden alabilir mi?

IA şu an Gamer'lar için en büyük tehdit. Ayarlanınca oynayamadığı. bir oyun yok. İkinci sırada öğrenciler geliyor. IA'nın öğrenemediği bir konu yok. Üstelik iyi bir dinleyici. Artık hangi Öğretmen sizinle uğraşmak ister ki?
  13. Alihanyilmaz

Çözüldü✓ Messagebox calismiyor

İf koşulu eksik. Argumansız işlem olmaz. Benzer örnekler ile kıyasla. İnternet'te tonlarcasını bulabilirsin.
  14. Alihanyilmaz

C# için hangi sertifika işe alımda beni öne çıkarır?

Sertifika neye verilmiş? Kim vermiş? Duruma göre değişir. Si şarp biliyom sertifikasını kimse takmaz. Sertifika diploma görevi görmez. Özel bir alan için se, o alanda iş yapanlalar ilgilenir.
  15. Alihanyilmaz

Sizce bu kariyer planı mantıklı mı?

Tembellik varsa, hepsi hayal.
  16. Alihanyilmaz

Her şey irade meselesi.
  17. Alihanyilmaz

Bana hiç mantıklı görünmüyor. Çok uçuk. Bir Fırında kalfa olarak başla, 5 - 10 sene sonra da kendi fırınını aç. Ben olsam fırıncının kızıyla evlenir, sonra da fırını devir alırdım. Öyle uçuk işlere kafam çalışmaz.
  18. Alihanyilmaz

Java script öğrenmek istiyiyorum

Html öğrenirken mecburen javascript'te öğreniyorsun. En kolay böyle. Sonra detayına inersin. Javascript HTML içinde tarayıcıda çalışır.
  19. Alihanyilmaz

İDE Konusunda yardım lazım

Sublime derleme seçeneği sunuyor mu? Dosya türü olarak Java seç, ayarlara gir ve JDK nın yerini göster veya komutlarını gir. 1752300874 Sublime sade editör se derlemez.
Geri