Arama sonuçları: *

1. Flushixy

Yazılıma java ile başladım.

Yaşınız daha gençileriye dönük şu ileride değerlenir bu ileride değersizleşir mantığından çıkarak yalnızca öğrenmeye odaklanmanız gerektiğini düşünüyorum. Başarılar :)
  2. Flushixy

EBA programım çıktı!

" Zırlamak " :) Aynen güzel kardeşim zırlıyorum.
  3. Flushixy

EBA programım çıktı!

En başta laf atan sensin zaten :D Yağ gibi üste çıkmaya çalışma. Herkes kimin ne peşinde olduğunu çok iyi biliyor. 1612902117 Haberim var. Ancak kaynak kodları içerisinde virüs içerikli bir şey göremedim :)
  4. Flushixy

EBA programım çıktı!

Güzel kardeşim, konuya olan gereksiz yaklaşımınızdan rahatsız olup güzelce açıkladım. Ancak kendi kendine triplere giren sensin.
  5. Flushixy

EBA programım çıktı!

Ben uğraşmıyorum kimseyle :)
  6. Flushixy

EBA programım çıktı!

Türk Dil Kurumu'na göre ''aferin'' olarak yazılmalıdır. Birçok kişi bu sözcüğü aferim olarak kullanarak hataya düşmektedir. kaynak
  7. Flushixy

EBA programım çıktı!

Aferin sana
  8. Flushixy

EBA programım çıktı!

Tüm gün bilgisayar başında çürüyüp bir şeyler yapmaya çabalayan insanlara laf atmaya devam :)
  9. Flushixy

EBA programım çıktı!

Mesajlarınız biraz komik, Chromium sizin anlayacağınız şekilde söyleyeyim, opera mozilla , google chrome gibi bir tarayıcıdır. Bu tarayıcı açık kaynak kodlu olduğu için içerisindeki kodları düzenlemenize imkan sağlıyor. Sizde kendine göre güncelleyerek, sadece belirlediğiniz sayfanın açılmasını...
  10. Flushixy

EBA programım çıktı!

Diretmekle alakası yok. Konu başlığını gördüm merak edip girdim. İçeriğe uygulamanın bir Webview olduğunu eklerseniz benim gibi merak edip giren ve yorumlara bakmayan kişiler açısından daha hızlı bir cevap olur :)
  11. Flushixy

EBA programım çıktı!

Hocam bu yazınızdan sadece bir uygulama çıkardığınızı anlayabiliyoruz, insan biraz ayrıntı ekler. Telepati yoluyla mı öğreneceğiz ne işe yaradığını.
  12. Flushixy

Site Optimizasyon

bilmiyorum onu
  13. Flushixy

Site Optimizasyon

17 saattir uyumadım sinirlerim bozuldu :D
  14. Flushixy

Site Optimizasyon

Bir haber web sitesine sahibim, Wordpress kurulu. Ne yaptıysam açılış hızını 3-4 sn'nin altına düşüremedim. Hosting kaynaklı değil, tema hızlı, optimizasyonu elle yaptım olmadı, Litespeed cacheyle yaptım olmadı, WP Fastest cacheyle yaptım olmadı, önerisi olan var mı?
  15. Flushixy

Kali Linux

VirtualBox gibi sanal bilgisayara kurarsan windowsu etkilemeden kullanabilirsin, 0 dan windows yerine Linux kurmayı düşünüyorsan, oyun oynamak vs. aklında varsa çıkar onu aklından Linux'a oyun kurarken vs. sıkıntı yaşarsın, her oyunun desteği yok. Ama bir şeyler öğrenmek istiyorsan gayet iyi bir...
  16. Flushixy

Başlangıç yazılım programlama dili ?

En kolay dillerden biri olan HTML ile başlamanı öneririm. Kendine bir website kurmalısın.
Top Bottom