Arama sonuçları: *

1. Forjest

Yazılıma hangi hangi Programlama dili ile başlanmalı ?

Linux işletim sistemi Python, C#.
  2. Forjest

yazılıma hangi dillerden başlanmalı

Linux işletim sistemi kurmakla işe başlayabilirsiniz mesela windows yanına kurulum yönergeleri var netten öğrenin. Python dili ve opensource kaynaklarını kullanmanız başlangıç ve ilerisi için hayırlı olacaktır. Beraberinde C++ v.b yazılım geliştirmelerinide aynı şekilde linux sistemleri üzerinde...
  3. Forjest

Çözüldü✓ Windows Bilgisayara Mac Kurmak

Sizde sağ olun. Sizin cihazınız daha iyi emin olun. Bence gereksiz milyarlarca para vermek. Apple eko sistemini ve cihazlarını seven biri değilim doğrusu. Ancak satıldığında zarar etmemek için tercih edilebilir bu kapsamda doğru yatırım. :)
  4. Forjest

Geliştiricisi arkadaşım sayılırı kendisiyle ve site üzerinden bir şekilde iletişim ve yorumla bunu öğrenmeniz, öğrendiğinizde de size hangi sürümün daha uygun olabileceğini kesinlikle belirtecektir. Şu ana kadar 20 kere farklı bilgisayarlara MacOSX sistemleri kurdum genel olarak sorunsuz şekilde...
  5. Forjest

Kurabilirsiniz sistem yeterliliğiniz oldukça yeterli seviyede. Alttaki linkten uygun olan sürümü sisteminize indirip kurun. https://www.macosforeveryone.com
  6. Forjest

Hangi programlama dilinden başlanmalı?

Windows'un yanısıra, Linux işletim sistemlerinide öğrenmenizde kurmanızda fayda var. Python programlama dili uygundur son zamanlarda popüler. Geleceğin sistemi olma yoluna girdi çünkü. Android ve uygulamaları örnektir. Saygılarımla.
Top Bottom