Arama sonuçları: *

1. GryAsl

Yazılıma C# ile başlanır mı?

Bu adamın amacı Unity ile oyun geliştirmekse ki amacı oyun geliştiricisi olmak, oturup Unity'de hiç kullanmayacağı console uygulaması geliştirmeye, değişik değişik algoritmalar öğrenmeye, yok UI öğrenmesine vs vs ne gerek var? Onun yerine kendini Unity'nin DOTS sisteminde geliştirse zaten 100...
  2. GryAsl

Bu arada şimdi bir daha okudum da haklı olabilirsin, üslubum bi tık sert kalmış gereksiz yere. Seni cevapsız bırakmayayım diye oldu biraz, kusuruma bakma.
  3. GryAsl

Yani C++ daha zor ve öğrenmesi uzun sürecek ama ardından gelen şeyler daha kolay gelecektir. Bi de miçazım biraz sert olabilir, günün sonunda hepimizin hayatı farklı. Çok da takılmamak lazım, sen benden alabildiğine bilgiyi al gerisine takılma.
  4. GryAsl

Yani saçma bi yaklaşım, günün sonunda daha üni okumaya yakın bile değilsin gibi duruyor. Bundan 6-7 sene sonra o firmalarda senin hangi dili kullanıcığın da maumma. Şuanda C#, C++ önde gitse bile belki o vakte kadar Rust iyice C++'ın yerini alabilir bu da C#'in da yerinden olmasına neden...
  5. GryAsl

Açıkçası Unity ile öğreneceğin C# üni için bence yeterli, zaten mantığını kavramış olucaksın ünide doğal olarak üstüne koyarsın. Ünide kolaylık olsun diye C#ı çok iyi bilmek ya da sadece Unity için değil genel kullanım için bilmen saçma olur ki ünide C# göreceğinin garantisi de yok. He ama...
  6. GryAsl

Kesinlikle unity ve C#'yi birlikte öğrenmeniz lazım, diğer türlü C#ı iyi öğrenmek için aylarınızı harcadıktan sonra hem Unity'de kullanılabilecek olan C#'ı öğrenmek için ayrıca vakit harcayaraksın. Örnek: C# da multithreading (ki günümüz için olmazsa olmaz bi şey) öğrensen bile, Unityde halie...
  7. GryAsl

C# öğrenip sonra Unitye geçmek saçma, Unity'de kullanılacak olan C# ile normal C# arasında fark var. Eğer amaç unity ise, direkt unity ile C# öğrenmesi lazım. Diğer türlü "ya ben bi araba sürmeyi öğreneyim de sonra hop ralli yaparım" demek gibi. He isterse oturup direkt C# öğrenebilir ama bu...
  8. GryAsl

Pyhton mu Yoksa c... dillerimi

Bu dilleri öğrenip ne için kullanacaksın? Yani ne yapmak için bir dil öğrenmek istiyorsun?
  9. GryAsl

Sonunda Uygulamam İçin Sertifika Aldım

Hiçbir nokta virgül yok vallahi sonuna gelene kadar nefessiz kaleım. Bi de epic gameste oyun yayınlamak o kadar kolay mı la? Ben UE4 üzerinden oyun geliştiriyorum ve konuştuğum birine göre epic gameste oyun yayınlamak için biraz yırtınmam gerekecek gibi görünüyor. Ki epic games kaanın oyunları...
  10. GryAsl

Sonunda Uygulamam İçin Sertifika Aldım

Epic games ne alaka orasını merak ettim?
  11. GryAsl

Basit Oyun İçin Programlama Dili

Bizzat UE4 üzerinde oyun geliştiriyorum. UE4 kullanıp C++ kullanan varsa ya fantezisi olan ve hayatındaki saatleri boşa harcamayı seven biridir ya da hali hazırda C++ bildiği için C++ kullanır. UE4 üzerindeki blueprint için olan eğitici kaynaklar C++ a göre kat ve kat fazladır, blueprint kat ve...
  12. GryAsl

:D Biraz daha araştırmanı öneririm. 3D bir oyun yapmayacaksanız UE4 ya da Unity kullanabilirsiniz rahatlıkla ama Unity bi tık daha iyi bu konuda. Ayrıca gerçekten bebe oyuncağı gibi oyun yapmak istiyorsan GMS 2 var, dünyadaki en basit oyun motoru ama paralı.
  13. GryAsl

Biliyor musunuz bilmiyorum ama UE4 de C++ kullanılmaz, blueprint sistemi vardır. Blueprint sistemi üzerinden oyunlar yapılır, bir kişinin C++ kullanması için hiçbir neden yoktur. Ayrıca UE4 çok güçlü bir PC istemez. Grafik açısından masterpiece yapmayacaksan bi R3 3300X/i7 6700 ve RX 570/560/GTX...
  14. GryAsl

İnternet sitesi yaparak para kazanabilir miyim ?

Bildiğin her şeyi öğrenmek istiyorum.
  15. GryAsl

Donanım Arşivi Forum hayırlı olsun...

Eyüphanın tek mesajının bu olması ve Abdullah hacıgülün de muhteşem demesi baya garip.
  16. GryAsl

Udemy'den Kurs Almak İstiyorum ama nasıl bir şey almalıyım bilemedim

C# ve Python hakkında internette milyarlarca bedava kaynak varken neden para verip bi kaynağa bağlı kalmak istiyorsunuz? Ben de onu merak ettim.
  17. GryAsl

[REHBER] Yazılıma nereden başlanmalı? İşte cevabı!

Gerçekten öyle oyun yapan biri var mı? OpenGL falan, hani UE4 var hani Unity falan da var 2D yapacaksan GMS 2 de çok kolay. Ondan diyorum, saçma olmuş orası.
  18. GryAsl

[REHBER] Yazılıma nereden başlanmalı? İşte cevabı!

Java ve Python u hangi oyun motoru için kullanıyoruz? O kısım gerçekten saçma olmuş tabi bir anime oyunu yapmıyorsak.
  19. GryAsl

Sizce C#'a geçmeli miyim?

@Emirhandkee nin dediği gibi. İlla C# a geçmek zorunda değilsin. Ne yapmak istediğine karar ver ve onun için ne gerekiyorsa onu öğren.
  20. GryAsl

Mobil oyun için hangi yazılım dilini kullanmalıyım?

Hayır C# yi öğrenme, Unity'yi öğren. JavaScript artık kullanılmıyor Unity için.
Top Bottom