Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Yazılıma baslayacagım hangı dılı secmelıyım?

Hocam ne yapmak için yazılıma başlıyorsun?
  2. Heath Ledger

Hangi yazılım dilini öğrenmeliyim?

Yapay Zeka işimi elimden almasın diyorsan SAP ABAP tarafına geçebilirsin
  3. Heath Ledger

Yazılım mesleği artık bir meslek olarak ele alınmalı mı?

Hocam bıkma durumu yok müsait oldukça cevap veririm. 10 milyon bir örnekti. Bilgiyi kullanmak önemli olan. Onu anlatmak istedim. Evet sizin gibi bilgiye sahip bir sürü kişi vardır. Ama bu bilgiyi kullanabilenler ön plana çıkıyor. Mobil kısma gelirsek de, Dediğiniz doğru ancak ben hayat...
  4. Heath Ledger

Hocam sizi doğru yerlere ulaştırmak lazım bence. Şu an bunları biliyor olmanız iyi bir şey. Ancak bilginizi nasıl kullanabileceğinizi bilmiyorsunuz. Şöyle düşünün. 10 milyon liranız var. Ama nasıl kullanacağınızı bilmiyorsunuz. Eğer bu parayı doğru yerlere yatırmazsanız 5-10 yıl sonra o para hiç...
  5. Heath Ledger

Hocam, Ben yeni nesilde sürekli bunu görüyorum. Sizin yaşınızı bilmiyorum ve size karşı söylemiyorum bunları. Çok çalışmadan bir yerlere gelmek istiyorlar. Normal çalışmayı zaten herkesin yapması lazım. Ama millet normal çalıştığıyla bir yerlere gelebileceğini sanıyor ve bir yerlere gelemeyince...
  6. Heath Ledger

Hocam, O zaman işler yavaş ilerliyordu. Şimdi daha hızlı ilerliyor. Ancak çalışan, emek veren ve kendini geliştiren kimse bu sektörde sıyrılıp bir yerlere gelir.
  7. Heath Ledger

Hocam abd patent dairesi başkanı charles h. duell tarafından 1899 yılında söylenen "artık icat edilecek bir şey kalmadı" sözünü biliyorsunuzdur. Sizimn de söylediğiniz şey bunun gibi bir şey. Milyonlarca proje yapıldıysa, milyarlarca proje yapılmadı. Her geçen gün başka bir yazılım hayatımıza...
  8. Heath Ledger

işinde iyiysen başarırsın. Yazılımcı olmak kolay değil. Daha doğrusu gelişmek kolay değil. Tecrübe kazanabilmek için projelerde çalışman lazım. Bunun için de kendini kanıtlamalısın. Burda kısır döngüye giriyor sistem. Bu döngüden kurtulmanın tek yolu, Kendi başına veya senin gibi olan...
  9. Heath Ledger

Python yardım gerekli

Hocam tüm cümleyi baştan yazma sorunu açıkça yaz yeter
  10. Heath Ledger

MATLAB Sorunun Cevabı Nedir

D diye düşünüyorum hocam
  11. Heath Ledger

Python öğrenmek için en iyi ve kolay yol?

ingilizcen yoksa ve yazılım öğrenmeye çalışıyorsan bence yazılımı bırak ingilizceye önem ver. sonra yazılımı daha kolay yaparsın
  12. Heath Ledger

Python öğrenmek için en iyi ve kolay yol?

https://roadmap.sh/python
  13. Heath Ledger

iha veya drone yazılımı nasıl geliştirilir

C %60-%70 lik kısmını yapmana yarar, geri kalan kısmını da C#, C++ veya python ile yapabilirsiniz
  14. Heath Ledger

Hangi Kodlama Dilinden Başlamalıyım ?

Python ile başlamanı tavsiye ederim. Ancak ustalaşacağın dili isteğine göre seç
  15. Heath Ledger

programlamaya giriş

https://donanimarsivi.com/forum/konu/rehber-yazilima-nereden-baslanmali-iste-cevabi.108484/ 1597359154 keşke konu açmadan önce araştırma yapsanız. bu konuyla ilgili konu açan var mı diye
  16. Heath Ledger

Yazılım bilgisayarı

3000
  17. Heath Ledger

Yazılım bilgisayarı

Teşekkürler
  18. Heath Ledger

yazılımcı olanlar el kaldırsın

Ben zaten öğrenme aşamasını atlattım. Ama şuan öğrenmeye çalışan arkadaşlar şikayetçi ondan dedim. Belki de arkadaşların algılaması zor olduğundan hocalara suç atıyorlar. Bilemeyiz
  19. Heath Ledger

Mobilden yazılım yapılır mı?

Android kullanıyorum
Top Bottom