Arama sonuçları: *

1. KebanFiru

Kodlama için scratch nasıl

Evet.
  2. KebanFiru

Python'ın amacı uygulama geliştirme, server oluşturma, yapay zeka projesi yapma gibi çeşitli dallar. Ama sizin istediğiniz oyun yapmak bundan ötürü bunları Python'la karşılaştırmak mantıklı olmuyacaktır. Aynı zamanda Python, Java ve Unity'deki kodları elimizle yazarken. Yani ezbere dayalıyken...
  3. KebanFiru

Python oyun yapmak için uygun bir ekolasyon değil. Unity, Unreal Engine veya Java öneririm. Ama eğer yapay zeka veya uygulama geliştiriciliğine merakınız varsa Python iyi bir seçim olacaktır.
  4. KebanFiru

Ciddi bir oyun bekliyorsanız Scratch çok komplike bir sonuç vermeyecektir.
  5. KebanFiru

Scratch sürükle bırak mantığı ile çalışıyor. Lakin Python'da sizin elinizle kodları yazmanız gerekiyor. Aynı zamanda Python ile oyun yapmak mantıklı bir seçenek olmaz. Oyun yapmak için Scratch'den başlamanız mantıklı olacaktır.
  6. KebanFiru

Çözüldü✓ Hangi programlama dilinden başlamalıyım?

1-) Şuan(reklam değildir.) Mustafa Başer'in Python kitabını okuyorum, neredeyse bitti. Sonra veri bilimi ile ilgili bir kitaba geçeceğim. 2-) Udemy üzerinde bedava elde ettiğim bir çok Python kursu bulunmakta onları dinleyeceğim.
  7. KebanFiru

Çözüldü✓ Hangi programlama dilinden başlamalıyım?

Python, bende yeni öğreniyorum. Yardımcı olabilirim.
  8. KebanFiru

Python Programlama Dili Hakkında Yardıma İhtiyacı Olanlar

Teşekkürler,okuyacağım.
  9. KebanFiru

Peki kodu yazmak için hangi bölümlerini çalıştınız Python'un. Ben veri bilimi ve temel ile ilgili bir kitap almıştım. Sizce yeterli olur mu?
  10. KebanFiru

Musatafa Başer'in "Python" kitabını okuyorum öneririm.
  11. KebanFiru

Kaç ay sürdü yazması? 1621941428 Bu konuda kitap okumanı öğrenirim.
  12. KebanFiru

Derin öğrenme ile mi yoksa asistan tarzdında mı?
  13. KebanFiru

Python Nasıl Öğrenilir ?

Ben bir kitap okuyorum Python ile ilgili neredeyse bitirdim. İsterseniz adını verebilirim. Şahsi kanaatim video izleyerek olmayucağı yönünde. Uygulamalısınız da ve okumalısınız.
Top Bottom