Arama sonuçları: *

1. NedoxBey

pyhton ModuleNotFoundError

growtopia oynuyorsun degil mi
  2. NedoxBey

javascript öğrenmek için hmtl css bilmek gerekm mi

Peki, basarilar dilerim. Backend biraz zor olabilir gene de siz yilmayin.
  3. NedoxBey

Tabi siz bilirsiniz. HTML CSS o kadar zor degil 1-2 saatte basic seviyede anlayabilirsiniz. NodeJS icin ayri bir kurs/ders almanizi oneririm ziya backend biraz karisik.
  4. NedoxBey

hocam ben nodejs e pek hakim degilim ancak size Javascript icin bir oneride bulunabilirim 1716673990 https://www.codecademy.com/catalog/language/javascript 1716674049 ben buradan javascript ogrendim. Buyuk ihtimalle aldiginiz Udemy kursunda DOM dersleri (frontend ile alakali) var. Eger sadece...
  5. NedoxBey

backend icinse gerek yok 1716673315 Frontend icin ise gerek var. React, Angular, Vue, Svelte icin gerek var.
  6. NedoxBey

Yazılım öğrenip sertifika alabileceğim yerler

Hocam eger isi yapabiliyorsa birakin normal bir uni mezununun yerini bogazici mezununun yerini de alir. En kotu freelancer olabilir.
  7. NedoxBey

Ingilizce ogretmeni frontend developerlik icin ise girdi. Sayisal bolum bile degil. IT'de onemli olan liyakatdir.
  8. NedoxBey

Kendim bu alanda calismiyorum ancak bir cok kurs arkadasim ise girdiler uni olmadan. (Uni mezunu ama baska bir meslek)
  9. NedoxBey

Uniye ihtiyac yok yazilim da bir de yazilim bolumu olarak amaciniz nedir? Web sitesi mi? Data Science mi? AWS mi?
  10. NedoxBey

arkadaşlar biraz cahilim nasıl çalıştırcam bunu

https://threejs.org/docs/#manual/en/introduction/Installation
  11. NedoxBey

PHP mi Javascript mi?

Java daha bitmedi ancak koltugunu yavastan Kotline birakiyor. Tabi kotlinde javanin biraz gelismis hali 1695320111 Hocam PHP hala var hatta bir ton is ilani var ama siz ileriye donuk planlariniz varsa NodeJS veya Django ki bunlarin maaslari da epey fazla. PHP kullanimi artik gun gectikce azaliyor.
  12. NedoxBey

PHP mi Javascript mi?

Hocam PHP ustteki arkadasin dedigi gibi hala bircok firma tarafindan kullaniliyor ANCAK bunlarin kullanmasinin sebebi iyi oldugu icin degil NodeJS ve diger dillere tum database i gecirmek zor diyedir ki bazi firmalar yavastan geciriyorlar.
  13. NedoxBey

PHP mi Javascript mi?

Ben kendim Django ogrendim bir miktar. Maalesef digerlerine hakim degilim o yuzden karsilastirma yapamiyorum ancak NodeJS cok revasta su anda ve en cok istenen backend dillerinden biri onun bir sonrasinda Django var NodeJS e gore biraz yavas ancak guvenlik gibi konularda NodeJSi gecer biraz...
  14. NedoxBey

PHP mi Javascript mi?

NodeJS Django Flask bu 3 unden biri PHP devri bitti artik
  15. NedoxBey

Python neden hata veriyor?

boyle yapin dosya adini
  16. NedoxBey

hocam dosya adini abc.py yapin ve full ekran atin
  17. NedoxBey

Autohotkey error kodu yardım

hocam biraz baktim AHK nin sitesinden function xxx(a,b) gibi bir sey gormedim bir function yazisini silip yollayin veya direk kodu yollayin ona bakalim
  18. NedoxBey

ekran goruntusu atmaniz lazim 1694460352 buyuk ihtimal python sizde yuklu degil
  19. NedoxBey

Autohotkey error kodu yardım

ahk 2.0 mi 1 mi versiyon olarak cunku burda kodu taniyamamis 1694446988 onun disinda ahkyi pek fazla kullanmadim ama function diye bir method yok en azindan websitesinde gormedim.
  20. NedoxBey

C# icin Rehber Onerisi

C# öğrenmek istiyorum. Javascript ve Python tecrübem var. Bildiginiz Ingilizce (Oncelikli ama turkce de olur) kanala var mı düzgün anlatan. Sadece basic seyleri ogrenmek istiyorum.
Top Bottom