Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

Hangi dilden başlamalıyım?

Bence Python C# dan daha kolay olduğu için önce Python öğren daha sonra C# a geç.
  2. Nicksiz

Daha önce bu hocayı dinlemedim ama puanı, yorumları çok yüksek. Mutlaka faydası olacaktır.
  3. Nicksiz

Pythondan başlayabilirsin. Öğrenmesi kolay olduğu için alışman kolay olur.
  4. Nicksiz

Python öğrenmesi kolay. Ama dediğim gibi oyun için C# daha iyi.
  5. Nicksiz

Oyun, uygulama için C# çok öneriliyor.
  6. Nicksiz

🔥[Süreli] 33 Adet Ücretsiz Udemy Kursu🔥

Sen anlamadın beni. Bazı kursların ücretsiz olması süreli mesela 2 gün sonra eski fiyatına çıkarak ücretli olacak demek istiyorum.
  7. Nicksiz

🔥[Süreli] 33 Adet Ücretsiz Udemy Kursu🔥

Hepsi süresiz ücretsiz değil bilgin olsun. İleri ki zamanlarda görenler belki kaydolacağı zaman ücretli olmuş olabilir.
  8. Nicksiz

Ödevim İçin Anket Doldurabilir Misiniz?

Başlığı düzeltir misin? Öyle başlık atılmaz.
  9. Nicksiz

Sonunda Uygulamam İçin Sertifika Aldım

Senin düşüncende bir yerde mantıklı ama bahsettiğimiz bu arkadaş 11 yaşında. Yani yaşına göre yaptığı işlerde desteklenmesi, hevesinin kırılmaması lazım. Şu devirde bu yaşlardaki hangi çocuk böyle işlerler uğraşıyor? Ayrıca buraya gelip özel yaptım demesin felan diyorsun ama 11 yaşındaki çocuğun...
  10. Nicksiz

Tamam başka bir şey demiyorum sana.
  11. Nicksiz

Dostum copy paste olsa bile bu yaşına göre sonuçta heves etmiş vakit ayırmış birşeyler yapmaya çalışmış. Sen ondan daha çocukça davranarak yaptığı işe çamur atmaya çalışıyorsun. Destekleyip, ilerde copy paste'siz yaparsın diyeceğine alay etmeye çalışıyorsun.
Top Bottom