Yazılımı öğrenmek için öğrenme. Sebebi ise şu; Hadi öğrendin 3,4 dil. Ee sonra? Ne yapacaksın? Hiç bir şey. Açık ortada kalacaksın. Ben Web Tasarım okuyorum. O yüzden öğrendiğim diller şunlar : Html, Css, Javascript, Php, Angular, Asp.net mvc.
Ücretsiz olarak KodlamaVakti.Com youtube kanalının html derslerine bak ben ilk başladığımda oradan öğrenmiştim ve cidden yararlı olmuştu. Ondan sonra Udemy de sadık turanın +110 saat web geliştirme kursunu alırsan kariyerine güzel bir yerden başlarsın. Ki ben hala o kurstayım çok uzun bir kurs :D
2 Alanda gelişirsen iş olanağın çok daha artar aynı şekilde maaşında. Ama ilk front end kısmını kavra sonra back end. Tek seferde birden çok şey öğrenmeye çalışırsan bir şey öğrenemezsin sadece öğrendiğini zannedersin.
1629708779
Kendin tek başına oturup sağda solda gördüğün web sitelerini...
CSS i kullanabilmen için HTML ya da CSS bilmen gerek şuan. İlk HTML öğren. Zaten öğrenilmesi fazla sürmüyor kolay bir metin işaretleme dili programlama bile değil.
Web tasarım okuyup bu alanda bilgili olan biri olarak söylüyorum dikkate al yazdıklarımı. İlk önce Web tasarım için HTML,CSS ve JS Öğrenmen gerek bu 3 dil Front End kısmı için yani kullanıcının görsel şölen kısmı. Back End İse Kullanıcının görmediği ve siteyi dinamik bir şekilde kullanılmasını...
Dostum bu soruyu benim için özel yazdın gibi bir şey galiba :D Şimdi ben Front End Developerlik ile uğraşıyorum yani sitenin görünür kısmı. Bunun için Udemy deki 110+ Saat Sadık Turan Web Tasarım kursunu bitir ama ondan önce youtubedeki kodlamavakti.com a gir ve ordaki html ve css derslerini...