Arama sonuçları: *

1. Pişmaniye

Hangi yazılım dilini öğrenmeliyim

Önce yapmak istediğin şeyi belirlemen gerek ondan sonra dili belirleriz.
  2. Pişmaniye

Yazılıma başlangıç ve soru

Sadece bir ses programı için yazılıma başlanmaz. Kendine gerçekci bir hedef koy önce ona göre yardımcı olayım.
  3. Pişmaniye

.py to .exe Nasıl Yapılır?

https://kerteriz.net/python-py-uzantisini-exe-uzantisina-cevirme/
  4. Pişmaniye

HTML + CSS Search Bar Yapımı

Bunun kodlarını incele önce mantığını anla devamı zaten gelir :)
  5. Pişmaniye

HTML + CSS Search Bar Yapımı

https://github.com/fatihsenol/SearchAnimation
  6. Pişmaniye

Hangi yazılım dillerine başlamalıyım

Hangi oyun ama önemli Olan o mesela Html css js ile tasarlayıp lua ile gta 5 e entegre edebilirsin. Minecraft ise sadeec jaav script
  7. Pişmaniye

Hangi yazılım dillerine başlamalıyım

Yazılımı öğrenmek için öğrenme. Sebebi ise şu; Hadi öğrendin 3,4 dil. Ee sonra? Ne yapacaksın? Hiç bir şey. Açık ortada kalacaksın. Ben Web Tasarım okuyorum. O yüzden öğrendiğim diller şunlar : Html, Css, Javascript, Php, Angular, Asp.net mvc.
  8. Pişmaniye

Sıradaki Adımım Ne Olmalı?

Ücretsiz olarak KodlamaVakti.Com youtube kanalının html derslerine bak ben ilk başladığımda oradan öğrenmiştim ve cidden yararlı olmuştu. Ondan sonra Udemy de sadık turanın +110 saat web geliştirme kursunu alırsan kariyerine güzel bir yerden başlarsın. Ki ben hala o kurstayım çok uzun bir kurs :D
  9. Pişmaniye

2 Alanda gelişirsen iş olanağın çok daha artar aynı şekilde maaşında. Ama ilk front end kısmını kavra sonra back end. Tek seferde birden çok şey öğrenmeye çalışırsan bir şey öğrenemezsin sadece öğrendiğini zannedersin. 1629708779 Kendin tek başına oturup sağda solda gördüğün web sitelerini...
  10. Pişmaniye

CSS i kullanabilmen için HTML ya da CSS bilmen gerek şuan. İlk HTML öğren. Zaten öğrenilmesi fazla sürmüyor kolay bir metin işaretleme dili programlama bile değil.
  11. Pişmaniye

Öğrenemezsin diyen kim?
  12. Pişmaniye

Web tasarım okuyup bu alanda bilgili olan biri olarak söylüyorum dikkate al yazdıklarımı. İlk önce Web tasarım için HTML,CSS ve JS Öğrenmen gerek bu 3 dil Front End kısmı için yani kullanıcının görsel şölen kısmı. Back End İse Kullanıcının görmediği ve siteyi dinamik bir şekilde kullanılmasını...
  13. Pişmaniye

Hangi kursu almalıyım?

Fazla dil sunmasımı önemli yoksa başaralı bir şekilde öğrenciye anlatmasımı?
  14. Pişmaniye

Hangi kursu almalıyım?

Üstteki tabii ki.
  15. Pişmaniye

Hangi Phyton editörünü kullanıyorsunuz ve yaşınız kaç ?

Python değil de HTML CSS ve JS ile web site yapıyorum yaş 17. VS Code.
  16. Pişmaniye

Yazılıma Nerden Başlarım

Dostum bu soruyu benim için özel yazdın gibi bir şey galiba :D Şimdi ben Front End Developerlik ile uğraşıyorum yani sitenin görünür kısmı. Bunun için Udemy deki 110+ Saat Sadık Turan Web Tasarım kursunu bitir ama ondan önce youtubedeki kodlamavakti.com a gir ve ordaki html ve css derslerini...
  17. Pişmaniye

HTML'i komple tamamen 2 ayda öğrenmem mümkün mü?

Yanlış yazmışsın ama
  18. Pişmaniye

Top Bottom