Arama sonuçları: *

1. R

Hangi dilden başlamalıyım?

Evet oda güzel bir dil gelecekte hangileri kalır bilmiyoruz tabii ki.
  2. R

Buda bir yöntem ancak arkadaş önce temellerini anlayıp sevdiğinden devam etmek istiyor yanlış anlamadı isem.
  3. R

Sana bağlı ikiside farklı işlere yarıyor biraz yazılımdan anlayınca C# ve Python u öğrenince hangisi senin hoşuna giderse ona geçebilirsin.
  4. R

Güzel bir yol hocam ileride faydalarını görürsünüz umarım. Ancak C# ve Python dan sonra html ve css e pek bakar mısınız bilmiyorum çünkü alanları farklı olunca sıkılabilirsiniz ancak yol güzel hayırlı olur umarım.
  5. R

Katılıyorum lise yetmeyebiliyor piksel hesaplamaları vs. Baya zorluyor başlangıç seviyesi dediği için arkadaş çok zorlanır bence. 1628770247
  6. R

Faydası olacağına inanıyorum hocam ben bence herşeyin faydası olabilir. Birinin sana birinin bana faydası olur bir denemeniz lazım hocam aynı arkadaşın youtube üzerinden dersleri var ise bir bakabilirsiniz.
  7. R

Yapay zeka içinde python daha iyi hocam. Ancak bende C# öneririm başlangıç için python çok derin bir dil başlangıç için öğrenmesi kolay ancak devamı baya zorluyor C# da ben hiç zorlanmamıştım ama kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.
Top Bottom