Arama sonuçları: *

1. Sheader

Kotlin öğrenebileceğim yerler

kotlin öğrenmek istiyorum udemy de şu anda indirim yok onun yerine btk akademidei kurslara çalışşam yararı olur mu udemydeki ile aynı hoca anlatıyor
  2. Sheader

Yazılımda hangi alanda uzmanlaşacağıma karar veremiyorum

Kotlin Microsoft sql Bu iki kurstan birisini alacağım ama hangisini alacağıma karar veremiyorum normalde backend alanında uzmanlaşmayı planlıyordum ama hala kararsızım mobille de uğraşabilirim karar veremiyorum yardımcı olabilirmisinjz
  3. Sheader

javascript öğrenmek için hmtl css bilmek gerekm mi

teşekkürler
  4. Sheader

nodejs için bilge adam akademiden bi kursum var oradan ilerleyeceğim
  5. Sheader

anladıgım kadarıyla ingilzce bir kaynak şu anlık ıngılzce sevıyem ile burada zorluk çekecegımı duusnuyoruum evet nokta atısı bıldınız dom derslerine geldim ve frontend kullanıyor dom derslerini atlasam sorun çekmem dimi ancak ben genede yüzeysel html css bilgisi edinmek istoyurm o yuzden...
  6. Sheader

udemy de bı kursum var comple uygulamalı web geliştirme diye ordaki javascript ferslerine çalısıyorum ama html css de kullanıyor div li vs. kullanıyor haliye anlamıyorum 1716673602 frontend çalısmayı dusunuyorum full backend den gıtmek amacım 1716673648 şimdi gördum kursu aldıgım hocanın sadece...
  7. Sheader

şu anda javascript öğrenme sürecindeyim ardından backend için nodejs e geçeceğim html css bilmiyorum javascript bunlarla ne de olsa beraber kullanılıyor bu ikiisni öğrenmem lazım mı ?
  8. Sheader

Javascript kurs önerisi

btk akademı istemiyorum udemy den almak ıstıyoru
  9. Sheader

Javascript kurs önerisi

Js öğrenmek istiyorum ardından da nodejs e gireceğim js ogrenmek için udemy den hangi kursu almalıyım şu anda indirim var sadık turan önermişti birisi iyi mi ?
  10. Sheader

Nodejs öğrenmeden js veya sql öğrenilir mi

Nodejs eğitimi alacağım ancak kontenjan dolmadığı için eğitim başlamıyor 1-2 ay sürer diyorlar ben bu süre içinde Java script veya sql öğrensem olurmu açıkta kalan biryer vs olurmu ?
  11. Sheader

.net core mi nodejs mi

backend e girmek isityorum bu iki dilden hangisi üzerinden gitmeliyim ?
  12. Sheader

backend dev. mi mobil dev. mi

ikisini acıklayabılırmısınız bide bi karar vermem gerkiyor mobile başlayıp hoşuma gitmtezse backende evrilebilirmiyim?
  13. Sheader

C# için proje önerisi

Kuru temizleme dükkanı programi mi ?
  14. Sheader

C# için proje önerisi

C# ile bir proje yapacağım l cafe resaturant sistemi gibi basit birsey olsun istemiyorum aklıma da hiç fikir gelmiyor ne yapabilirim sizce
  15. Sheader

jupiternotebook yerine spyder kullanabilir miyim

tamamdır hallettım
  16. Sheader

bu düzeyde ingilzcem yok malesef
  17. Sheader

atıl samancıoğlu hoca ayrıca jnote nın kod yazma ekranı da çok gıcık duruyor
  18. Sheader

udemy den bir python kursu aldım ama hocanın kullandıgı jnotebook sürümü ile benım kullandıgım sürüm farklı arayüzü farklı ve bişey anlamadım ben spyder kullanmayı biliyroum spyder kullansam sorun olurmu sizce
  19. Sheader

Atıl samancioglunun Python kursu alınır mı

50tl ye geliyor güncel içerik alınır mi sizce 1687543729 Toplam 44 saat
  20. Sheader

BTK akademinin kursları etkilimidir?

Peki ne tarz sertifikalar beni öne çıkartır
Top Bottom