Arama sonuçları: *

1. TahaCel

HTML sitesi koddakş hataya yardım

Kodlarını kopyalıyıp atsam daha rahat olurda buraya atamıyorum kırmızı da bulunan hata nedir çözemiyorum bide sitede footerın kenarları yapışmıyor nasıl düzelticem @Efe Gaydal[Unofficial] 1737402272 halletim tamam tam konuyu açıyom çözümnün buluyom şaka gibi
  2. TahaCel

Php fatal error hatası

hata yukarda kodda burda 12. satırda bir türlü çözemiyorum
  3. TahaCel

Acill yardım Php Xampp yardım

pardon hocam yanlış ss atmışım onun içim başka hata vermişti onu düzelttim ondan sonra bu hatayı verdi
  4. TahaCel

Acill yardım Php Xampp yardım

kodlar burda nasıl atılıyo bilmiyoumama bir yere link olarak felanda yazabilirim kodları bu hatayı alıyorum 15 satıra gidiyorum videodakiyle aynı ama çözemiyorum acıldırcam bu videodan izlyerek yapıyorum yarına yetiştirmem lazım 15. satır burası @Efe Gaydal[Unofficial]
  5. TahaCel

XAMPP apache sorunu ?

Hocam sabahtan beri uğraşıyodum az önce bişey gördüm htdocs dosyasındaki index.html silince düzeliyomuş düzeldi
  6. TahaCel

XAMPP apache sorunu ?

hocam ödev için yapıyorum linteki video ayarlı adam apache basınca öyle bir sayfa çıkıyor ben basınca böyle bir sayfaya atıyor acil yardım yönetici çalışrdırım olmadı gene
  7. TahaCel

Html css burayı nasıl ortaya alıcam

Knk yazdım oldu ama şöyle oldu bu seferde Sol alt böyle oldu
  8. TahaCel

Html css burayı nasıl ortaya alıcam

knklar bu yanda olması lazım ama altına gidiyor nerde hata yapıyorum
  9. TahaCel

Notepad++ dosyadan resim alma ?

halletim
  10. TahaCel

Form lar arası geçiş yaparken geride kalan formu kapatmak ?

Hocam programı çalıştırdıktan sonra butona basıp diğer formu acıyorum diğer forma geçince geride kalan formun kapanması mı denir gizlenmesimi denir gözükmesini istemiyorum kaybolsun açılan forma da geri dönüş diye buton var ona basıncada eski geçmiş kapatılan forma geri dönüyorum ama...
  11. TahaCel

Android Studio yazdığım kod çalışmıyor yardım

vallaha çözdülü allah razı olsun sabahtan beri arıyorum bir türlü göremedim ya nasıl rahatladım bir bilsen
  12. TahaCel

Android Studio yazdığım kod çalışmıyor yardım

Sıcaklık birim çevirme diye bir program yapmıştık okulda şimdi onu tekrar yapıcam evde lazım olduğu için kodların resmini çekmiştim ama çalışmıyor Okulda yaptıktan sonra çektiğim resim Buda şimdi yaptığım kendi pcm de ben mi hatayı göremiyorum anlamadım Normalde seçtiğim şeye göre çevirip...
  13. TahaCel

Buttonları sağ köşeye alamıyorum

hocam okulda istedi hoca son güne kaldım uğraşıyorum böyle yapabildim bunu nasıl sağa çekicem şuan ki css kodlarım ya devam edicem bunu sola atmakla uğralıyorum
  14. TahaCel

yeni attığım mesaja bakabilirmisin 1677612009 yukarda
  15. TahaCel

reis web sitesi tasarlıcam amatörüm okuldan istedilerde bende çok hatırlamıyorum Şurdaki logoları yeşil rengin sağ köşesine getircem ama yapamıyorum Css kodları html kodları
  16. TahaCel

Görsel indirdim png olarak
  17. TahaCel

Hocam bir site kullanmadan yapabilmenin imkanı var mı ?
  18. TahaCel

daf iconu gibi web siteme icon eklicem head başlıkları arasına yazıyorum 2.satırdakini ama resim gelmiyor 1677609116 rel=icon yapıyorum gene olmuuyor yardım
  19. TahaCel

Discord.JS Steam Oyun Bilgi Komudu! (V12)

eline sağlık
  20. TahaCel

Bu soruyu nasıl yapıcam anlamadım ?

knk onu hiç vs code ne okulda hoca c# forms windows yaptırıyor şuan artık daha iyi ilerlemek için videolarda izlemeye başladım 1634141424 hoca bunuda ödev vermişti bunu yaptım diğerinide yaptım sanıyorum yaz a tıklayınca labelde yaz gözüküyor yaptım sandım meğer ayları gözükcekmiş çok...
Top Bottom