Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

Yazılım Başlamak İçin Öneri

Code.org sitesi ile kendine bir temel oluşturarak başlayabilirsin.
  2. Yasin Çelik

Hangi Kodlama Dilinden Başlamalıyım ?

Ben matematiğim kötü olduğu için çok sevsem de yazılım işine girmiyorum. Tercih senin tabi ama şirketten önce matematik çalışman iyi olur.
  3. Yasin Çelik

Hangi Kodlama Dilinden Başlamalıyım ?

Python bence en rahatı. C# de deneyebilirsin. Hangisini daha kolay öğrendiğini farkedersen ondan devam et.
  4. Yasin Çelik

[REHBER] Yazılıma nereden başlanmalı? İşte cevabı!

Sizlere ufak bir tavsiye; Java'ya zorunlu kalmadıkça bulaşmayın, kafayı yersiniz.
  5. Yasin Çelik

Yazılıma Nereden Başlamalıyım ?

Yazılım dillerinden önce code.org sitesinde kendine bir temel oluşturarak başlamanı şiddetle tavsiye ederim.
  6. Yasin Çelik

ÜCRETSİZ- PYTHON DERSLERİ -DERS-*1

Müsait bir zamanımda hepsini okuyup, bilgimin yetersiz kaldığı yerleri araştıracağım. EF-SA-NE bir başlangıç yapmışsın dostum. Ellerine sağlık. 😊😍
  7. Yasin Çelik

Youtube Kanalı Eklendi Ücretsiz - Python Eğitim fırsatı

Sanırım benim için epey yararlı olacak. Heyecanlandım şimdi. :D
  8. Yasin Çelik

İlk öğrenilmesi gereken yazılım dili veya dilleri nelerdir ?

Bence ilk olarak code.org sitesinde kendinize bir temel oluşturun sonra da eğitim videolarını izleyerek python yada C++'dan öğrenmeye başlayabilirsiniz.
  9. Yasin Çelik

Bilgisayar Mühendisiliğin de iş imkanı var mı ?

Şuan TR serverinde fazla yok ama gelecekte çook aranacaklarını düşünüyorum. Yani şuan bu bölümü okumak mantıklı olur.
  10. Yasin Çelik

Yazılım öğrenmek istiyorum ne yapmalıyım?

Code.org sitesinden kendine temel oluşturarak başla kanki ilk seferde. Sonrasında python yada C++ dillerini eğitim videoları izleyerek öğrenirsin.
  11. Yasin Çelik

Ödevime yardım edebilecek var mı?

Capslock kapa kanki. Linç atmak için hazırda bekleyenler var. Dikkat et kendine.
  12. Yasin Çelik

Kodlamaya nereden başlamalıyım?

Bence bütün dillerden önce Code.org sitesinde biraz kendini geliştir, altyapını oluştur. Daha sonra yazılım dillerini öğrenmeye başlarsın. İlk dil olarak ben Python tavsiye ederim.
Geri