Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

Programlama öğrenmeden önce ingilizce öğrenmelimiyim ?

Sayısalı da ayrıca halletmen iyi olur yazılım dünyasında İngilizce ve Matematik işler
  2. Yavuz Sultan Selim

Programlama öğrenmeden önce ingilizce öğrenmelimiyim ?

İngilizcen kötü ise bence yabancı dili seç çünkü yazılım dünyası full İngilizce ile geçiyor
  3. Yavuz Sultan Selim

Hiç yazılım merakınız / deneyiminiz / hevesiniz oldumu ?

Kesinlikle her insanın yazılımı boş vaktinde öğrenip ciddice öğrenmesi ve değerlendirmesi lazım bir tür can simidi diyebiliriz.
  4. Yavuz Sultan Selim

Mekanik sistemlerde düzen ve programlamaya dayalı bir mantık demek... Gayet iyi
  5. Yavuz Sultan Selim

O dili hiç duymadım bi araştırayım bakayım Edit: Şimdi baktım kafa karıştırıcı
  6. Yavuz Sultan Selim

Bu arada Assembly (makine dili) ni bir mühendisden dinledim biraz anlattı bana mantığını 0 ve 1 mantığını çok muazzam ve güzel bir dildi.
  7. Yavuz Sultan Selim

Bahtın açık olsun ♡ 1650566042 Evet para var ama senin performansına da bağlı olarak değişkenlik gösterir ama şüphesiz Türkiye'nin geri kalmış olduğu konulardan birisi maalesef. Mesela teknoloji ürünlerini en az ihraç eden ülkelerin başında geliyoruz.
  8. Yavuz Sultan Selim

Benim sadece bi Visual Basic kullanmışlığım olduydu ve bir - iki tane MessageBox, Hello World komutu yazmıştım 😜 şaka bir tarafa şu bir gerçek ki, yazılım geleceğin en büyük mesleki gurubundan asla çıkmayacak ve daha da değerli bir hâle bürünecek. (C++ öğrenmeyi çok istiyorum, hevesim var)...
Top Bottom