Arama sonuçları: *

1. admrc61

Mobil yazılımcı nasıl olunabilir?

Flutter hakkında bilgi iletebilir misin tam olarak nedir? Hangi alanlarda kullanılır? Öğrenim aşaması kolay mıdır?
  2. admrc61

Mobil yazılımcı nasıl olunabilir?

Selamlar arkadaşlar, Benim ismim Ali, 26 yaşındayım. Çalıştığım iş yeri kaynaklı uzun süredir yazılım sektörüne merakım çok fazla arttı. Pandemi öncesi sertifikalı bir kursa yazılmıştım. Yazıldığım kurs C# (web tabanlı eğitim) ve ms SQL içeriyordu. Pandemi kaynaklı kursa başlayışım oldukça...
  3. admrc61

C# Dilinde MVC Sayı Tahmin Oyunu

Arkadaşlar selam, Bir kurstan c# dili ve MVC eğitimi almaktayım. İlk defa yazılım dili öğrenmeye çalışıyorum. Sanırım MVC ile bana komplike geliyor ve tam kavrayamıyorum. İnternette Windows Form halinde bolca bulunan sayı tahmin oyununu MVC ile web uygulaması halini nasıl yazabilirim. Oyunun...
  4. admrc61

C# Dilinde MVC Hakkında Yardım Edebilir Misiniz?

Merhabalar arkadaşlar, C# dili ve MVC hakkında eğitim almaktayım fakat zorladığım konular mevcut. İki konuda da bilgi sahibi olan arkadaşlar bu konuda kendilerini belli ederlerse çok sevinirim. Takıldığım konularda sizlerden yardım almak isterim. Discord kullanıcı adınızı iletmeniz halinde...
Top Bottom