Arama sonuçları: *

1. B

sql syntax error c#

şunu denedim MySqlCommand cmd = new MySqlCommand(); con.Open(); cmd.Connection = con; for (int i = 0; i < checkedListBox1.CheckedItems.Count; i++) { cmd.CommandText = "INSERT INTO 'a"+ checkedListBox1.CheckedItems[i] +"'(baslik,mesaj) VALUES (@baslik,@mesaj)"...
  2. B

sql syntax error c#

bir test edeyim geri dönüş yaparım
  3. B

sql syntax error c#

değişkenleri oraya nasıl yerleştireyim başka bi değişkende birleştirip değişkeni mi yazmak işe yararmı
  4. B

sql syntax error c#

kodları tam olarak ne zaman attınız fakedemedim herhalde
  5. B

sql syntax error c#

kb biraz geç cevap veriyorum int kesildi giremedim teamviewer kullanmıyorum tüm pc nin kontrolünü sağlayan bi programa güvenemiyorum
  6. B

sql syntax error c#

birşeyi eklemek isterim hiç ' kullanmayacaktım ama bu hatayı verince kullandım bir şey değişmedi peki sorgumdaki hata ne nasıl düzeltebilirim 1588631433 o işlere bulaşmadan çözsek olmuyormu
  7. B

sql syntax error c#

türkçe karakteri düzelttim ama hala aynı hata
  8. B

sql syntax error c#

kısıtlamalarda en fazla 255 e çıktım 256 yapınca hata veriyor türkçe karakterdede gözümden kaçmış düzeltsem sorun çözülürmü a<okul numarası> derken mesela a122 gibi her kayıt yaptığımda eğer yoksa yeni talo oluşturuyor ve veri tipleride doğru
  9. B

sql syntax error c#

tablo adı a<okul numarası> bu arada belirteyim insert into komutundan değişkenleri çıkartınca sorun olmuyor
  10. B

sql syntax error c#

tablolar tam bi sıkıntı yok eminim ama hala gerekiyorsa boş bi zamanda foto atabilirm
  11. B

sql syntax error c#

iyi günler ben bir proje üstünde çalışıyorum projede okulda mesela bir devamsızlık oldu gidip sınıfı ve numarayı seçip o kişinin velisine mobil uygulamadan bildirim göndericek önce bu mesaj mysql db de tutulacak yeni bir giriş algılanırsa bildirim göndericek devamsızlık mesajını db e göndermeye...
  12. B

Android Stüdio gradle sync hatası✅ /ÇÖZDÜM/

konu açacaktım sizin konunuzu gördüm android studio da çok sorun yaşayıp atlatan biri olarak söylemeliyimki sistem dilinizi ingilizce yapın çoğu sorun (gradle dahil) çözülüyor
Top Bottom