Arama sonuçları: *

1. D

c# mysql veri tabanı bağlantısı - YARDIM

iyi forumlar c# form uygulamasında mysql ile veri tabanını bağlıyorum düşük boyuttaki veritabanlarına bağlanabiliyorum fakat 2gb lık veritabanını bağladığımda programı açamıyorum bile başka bir yolu var mı yüksek boyuttaki veritabanını bağlamamın
  2. D

ATTINY85 USB KOD YUKLEYEMIYORUM - YARDIM!

Attiny 85 usb ardunio aldım. Fakat ardunio ide den kodları yükleyemiyorum. plug in the device yazısından sonra porta attiny85 i takıyorum kod yüklenmiyor ve taktığım anda usb aygıtı tanınmadı hatası alıyorum windowsta.
  3. D

c# form - multiline textbox satırları nasıl işlerim

hocam bunu for dongusune alabilir miyiz çok sağolasınız performans bitecek sayenizde
  4. D

Butona ilk basıldığında isim yazdırsın butona ikinci basıldığında soyisim yazdırsın sonra sınıf sonra numara yazdırsın istiyorum 1666366901 sağolun hocam deniyorum teşekkürler
  5. D

dc varsa oradan konusabiliriz isterseniz olmadı buraya da atarım ekran görüntüsü 1666366756
  6. D

hocam bakın şimdi multiline textbox boş olarak açılacak programda programı çalıştırdığımda textbox a yazacağım veriler şunlar; 1.satır = isim 2.satır = soyisim 3.satır = sınıf 4.satır = numara alt alta farklı satırlarda programı çalıştırdığımda yazacağım. ardından ilk butona tıkladığımda textbox...
  7. D

kanka çok sağol da içindeki elemanları (isim-soyism-numara-sınıf) textboxa ben kendim program içinden yazmak istiyorum kod ile değil
  8. D

multiline textboxta alt alta (isim-soyisim-numara-sınıf) yazıyorum ve alt alta yazdığım bu elemanları butona basıldığında öncelikle 1. satırı (isim) labele yazdırmasını butona 2. bastığımda 2. satırı (soyisim) labele yazdırmamsını butona 3. bastığımda 3. satırı (numara) labele yazdırmasını...
  9. D

c# form uygulaması döngüye alma yardım

deneyeceğim teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.
  10. D

ya demek istediğim çalışan bir programım var form da ben bu programda butona basıldığında 1 defa çalışması yerine sürekli çalışmasını istiyorum sürekli olarak çalışacak ben butona basıp durdurana kadar
  11. D

c# form da bir program gelistirmeye calistim program calisiyor buton ile etkilesime giriyorum program 1 defalığına mahsus calisiyor fakat benim istediğim yani yapmaya calistiğim butona bastıgımda programın sürekli olarak durmadan calismasini istiyorum örnek veriyorum thread ayarı eklerim...
Top Bottom