Arama sonuçları: *

1. firsatgamingx

Arkadaşlar C Bilenler Yardımcı Olabilir mi?

Malloc ile anca yer ayırırsın. Önce bi hangi tipte olacaksa o şekilde bi pointer tanımlarsın. Mesela int *arr; sonra buna göre ne kadarlık yer istiyosan malloc yaparsın veya calloc. 1712129398 Veya şöyle olabilir birer Node tanımlarsın ve queue yazarsın veya başka bir şey artık o sana kalmış...
  2. firsatgamingx

GitHub profili nasıl geliştirilebilir

Eline sağlık profil güzel fakat geliştirdiğin projeleri deploy edebilirsin. Canlı bir demosu olsa iyi olur. İnceleyen insanlar indirip de çalıstırmakla uğrasmaz genelde. Vercel.app var orada projeleri deploy edebilirsin
  3. firsatgamingx

Python neden hata veriyor?

Kaydet. Problem orada. Kaydetmeden çalıştıramazsın. Uzantısı da .py olmalı. Ek olarak farkettğim şey hangi dosyayı calıştırdığı seçili değil. Normalde şöyle olmalı: ..../ python311/python.exe .../dosyapathi/dosyaadi.py sende sadece path var o yüzden de python calısıyor terminalde sadece. Örnek:
  4. firsatgamingx

Hiç yazılım bilmeyen biri hangi yazılım dili ile başlamalı?

Sen react ile başla direkt. Html css ile asla vakit kaybetme direkt bodoslama react ile başla. Lazım oldukça öbürlerini de zaten öğrenirsin.
  5. firsatgamingx

Hiç yazılım bilmeyen biri hangi yazılım dili ile başlamalı?

Onu araştırmak hiç zor değil. Artık o kadar çok alan oldu ki yani insanlar takip edemeyebilir. Python, React, c#, c Python güzel bir başlangıç olabilir. Pythonda çok fazla kütüphane desteği var o da yapacağın işe göre yine değişiyor ama Python en popüler dil diyebilirim. Sonrasında javascript...
  6. firsatgamingx

C# İle rat yapıyorum denemelerim başarılı oldu fakat bir sorum var

Devlet yetkilisi olmasına gerek yok herhangi bir şekilde birisi seni şikayet ederse görürsün :D Bu forumu okuyan polisler var gider siber suclara verirler. Takibe alınırsın :D
  7. firsatgamingx

Visual Studio C# uyarı kodu

C# ile bir Windows Forms uygulamasında, 4 seçenekli bir RadioButton grubu oluşturmak ve kaydet butonuna basıldığında seçimin yapılmamış olması durumunda bir uyarı vermek veya formun seçim yapılmış şekilde açılmasını sağlamak için aşağıdaki örnek kodu kullanabilirsiniz: using System; using...
  8. firsatgamingx

C# Sorusu Nasıl Yapılır?

Alın bunları yapıp bana verin gibi olmuş biraz :D
  9. firsatgamingx

Python Yapay sinir ağı kod hatası alıyorum yardımcı olabilecek varmı ?

sigmoid e bakabilirsin o zaman 0 ile 1 arasında bi değer döndürür onu da argmaxlarsan 0 veya 1 alırsın
  10. firsatgamingx

Python Yapay sinir ağı kod hatası alıyorum yardımcı olabilecek varmı ?

Tensorflow 2.5 den öncesinde sanırım bu fonksiyon kaldırıldı. Bunun yerine predict kullanıp sonrasında argmax kullanmak gerekiyor. Onun yerine : predict_x=model.predict(x_test) tahmin=np.argmax(predict_x,axis=1)
  11. firsatgamingx

Bilg. müh için yönelinecek alan nasıl bulunur

Hobilerin ve ilgi alanlarınla alakalı aslında o biraz. Sen kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama yapabildiğin yapamadığın veya yapabilsen bile yaparken zevk almadığın şeyleri yapmasan daha iyi olur. Zevk aldığın alana yönelmelisin onun için de denemen gerekiyor araştırman gerekiyor. Deneyimlemeden...
  12. firsatgamingx

Yazılım öğrenmek için tavsiyeler

Belki C ye inmene de gerek yok ama Javascript e oradan dönebilirsin. Ama temel mantık şu çalıştığın ortamın nasıl çalıştığını bilirsen ona göre kod yazabilirsin. Bazı şeyleri sen düşünüp daha optimize kod yazabilirsin. Piyasada çalışanların çoğu mühendis bile olsa aslında programcılık...
  13. firsatgamingx

Yazılımda bir dili tamamen öğrendikten sonra diğer dillerde iş yapmak kolay. Önemli olan algoritma kurma mantığıdir. Dilin kendi iç dinamikleri de olabiliyor onları da araştırıp ya da kullandıkça öğreniyorsun. Kaç dil bildiğinden ziyade bir dilde ne kadar geliştirme yapmışsın o önemli...
  14. firsatgamingx

Nereden başlayacağını söylersin o da ona göre yolunu bulur. Önerim Pythonla başlaman. En azından programlamanin temellerini o şekilde öğrenip sonrasında kendin hangi alanda ilerleyeceksen ona göre hareket edebilirsin.
  15. firsatgamingx

Yazılıma nasıl baslarim

Bence hiçbir şey almasına gerek yok. Can değerin yazılım nası öğrenirim videosu vardı. Onu izlersen fikir verir sana. Hiçbir şeye para vermene gerek yok. cs50x ile başlayabilirsin harvardın. Sonrasında python öğrenebilirsin. Sonrasında mobil istiyorsun ama native mi yoksa javascript...
  16. firsatgamingx

C Dilini Öğrenmeli Miyim?

Ne yapacağına göre değişir aslında bence C ile başlama python ile başlayabilirsin. Ama C# öğrenmek istiyorum illa diyorsan direkt C# ile başlayabilirsin. C# ile java aynı sayılırlar o yüzden öğreneceksen. C#, Go, Python gibi gidebilirsin
  17. firsatgamingx

Yazdığım kodu çalıştıran adım yardım lütfen

https://stackoverflow.com/questions/9260936/sql-duplicate-column-name-error SS yerine kodlarını eklesen daha iyiydi
  18. firsatgamingx

Visual Studio C# Yeni Form Ekleyemiyorum

Installeri tekrar çalıştır orada windows form uygulamaları gibi bir şey var eklenti olarak onu yükle
  19. firsatgamingx

python error alıyorum yardım edermisiniz?

Başına r koy: open(r"C:\Users\DeePak\Desktop\myac.csv") gibi
Top Bottom