Arama sonuçları: *

1. iamkirimli

HTML + CSS Search Bar Yapımı

çok güzel bi çalışma fakat hem çok zor hem de benim şimdilik anlayabileceğim çok daha üst düze bi çalışma 1630063655 sayfama ekleyebilirim ama kendim yapmak istiyorum biraz daha
  2. iamkirimli

HTML + CSS Search Bar Yapımı

Html + Css ile search bar yapmak istiyorum yapmak istediğim search bar şu şekilde olucak aram ikonuna basıldığı zaman kayarak gelicek tekrar basıldığında ise kapanıcak. Aklıma söyle bi mantık oluşturmuştum ama bi yerde tıkandım. .searchbar { transform: scaleX(0); } .searchicon:active {...
  3. iamkirimli

HTML Sayfası içinde html kodlarını nasıl gösterebilirim?

http://safranbolueml.k12.tr/7/cssindex/ şöyle ufak bi spoiler verebilirim şimdilik :D
  4. iamkirimli

sayfayı paylaşırım tabii ki şimdilik sadece kodların ne işe yaradığını örneklerle gösteren bi sözlük gibi olucak sonrasında sizin de eklememi istediğiniz şeyler olması doğrultusunda düzenlemeye devam ederim şu anlık beta gibi :D
  5. iamkirimli

biraz uzun sürecek gibi fakat bittiğinde link veririm aslında sadece kendim için sözlük gübü takıldığım saman kullanabileceğim bir sayfa yapmaktı :)
  6. iamkirimli

ben şu an zaten bootstrap ve cssle birlikte yapıyorum tek takıldığım nokta o kodları text halinde yazdırmaktı onu da çözdüm
  7. iamkirimli

kaba taslak bu solda dersler sağda onların nasıl çalıştığına dair örnekler ve kodları (kırmızılar active olmaları)
  8. iamkirimli

teşekkürler ama aklımda ki sayfa tasarımıyla uyuşmuyor ama yine de bu yöntem için de teşekkürler :)
  9. iamkirimli

şimdi deniyorum bir dakika 1628503693 evet işe yaradı teşekkür ederim ama hepsine aynı şeyi yazmak biraz zorlayabilir daha kolay bi yöntemi olmalı bence ama şu anlık bulamadım tekrardan teşekkürler yardımınız için :))
  10. iamkirimli

CSS kodlarını unutmamak için kendim bakabileceğim bir sayfa yapıcam fakat html kodlarını sayfa içerisinde nasıl gösterebilirim? <p></p> veya herhangi bir tag içerisinde yazdığımda onları sayfa içinde normal bir kodmuş gibi gösteriyor ben onları yazı gibi göstermesini istiyorum. mesela; html...
  11. iamkirimli

HTML Arka planda çalan müzik ekleme

ilk bilgiye bakıp geçmedim sadece aynı kodları evire çevire söylüyolar ve ne demek istedikleri anlaşılmıyo
  12. iamkirimli

HTML Arka planda çalan müzik ekleme

Arka planda durmadan seçtiğim müziğin çalışmasını istiyorum. Bir kod budum fakat bu kodda play ve pause butonuna basınca müzik çalıyor. Benim istediğim siteye girince direk çalması ve sürekli tekrar etmesi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom