Arama sonuçları: *

1. ugo.

Python bu hatanın kaynağı nedir?

utf-8 ile alakası yok değişkenleri türkçe karakterler ile belirtemezsin ı,ü,ğ,ş,ö v.b harfler kullanma.
  2. ugo.

Php için ne gerekiyor

JS zorunlu değil fakat yerinde gerekli, html css bilgin var ise kolayca çözebileceğin bir dil 0'dan başlama videoları izle çözersin.
  3. ugo.

Bootstrap 5 hakkında görüşleriniz

Elle margin vermen gerekecek zaten, kod yazıyorsun simulasyon oyunu değil tak diye istediğin yere oturtamazsın. En iyisi manuel belirtmek zaten.
  4. ugo.

hacker nasıl olunur?

@oguzhnsrmn buyur dostum kali indir hack.sh xd
  5. ugo.

hacker nasıl olunur?

Hacker olmak diye bir şey yok milletimizin uydurmaları. Yazılım bilip karşı sunucunun açığını veya zaafiyetini kullanan herkes hacker oluyor :D
  6. ugo.

hacker nasıl olunur?

Bilmediğim şeyin bölümünü okuyorum istersen siber güvenlik ve ağ dalına ait notlarımı atabilirim, ayrıca arkadaş hacker nasıl olunur diye sormuş lamerliği sormamış. Ama tabii herkesin görüşü farklı mesela seninki kali'de WiFi-Password-Hack.sh galiba xd(!)
  7. ugo.

hacker nasıl olunur?

ip gizleyici diye bir şey yok dostum, ipsini örttüğü sunucu kendi adına dahi olsa adamdan şırıngayla kan alıyorlar. Proxy, socks5/4/3, vpn bunlara da gelirsek hepsi bir sunucuya bağlı ve o sunucunun teknisyeni veyahut sahibi tüm girişleri çıkışları log verebiliyor.
  8. ugo.

hacker nasıl olunur?

hackerliğin kali linux ile uzaktan yakından alakası yok, kali'de yapacağı işlemler lamerlik :D
  9. ugo.

Kod yazmaya nasıl başlanmalı

@Mauri ve @baltazar söylediği gibi önce ingilizce ve temel algoritmaları öğrenmen gerekiyor. Fakat temel algoritma derken her dilin temel algoritması aynı değil bunu da bilin. Örn: PHP'de değişken atama: $degisken = echo 'blabla'; C# Console'da değişken atama: string degiskenismi Edit...
  10. ugo.

1M istihdam'a kayıt olun, oradaki web dersi çok güzel anlatılmış kendim inceledim. İzleyeceğiniz ders PHP dersi olacak(içerisinde HTML,CSS) all function şeklinde gösteriliyor.
  11. ugo.

@Naci bey html, css demiş fakat siz mobil uygulama yazmak istiyorsanız farklı diller kullanmanız gerekiyor. Ama Web yazmak istiyorsanız HTML,CSS(eğer tema editörü yani stil yazıcaksanız CSS öğrenin, Full-Stack yolunda ilerlemek istiyorsanız kesinlikle öğrenin), PHP, ASP.NET, XML.
  12. ugo.

bu kodlardaki yanlış nerede?

yasim degiskenine türkçe karakter vermişsin yasım{} kabul etmez bu şekilde
  13. ugo.

Yaptığım acemi web sitesi biraz daha düzeltilip google a eklenirmi ?

Hocam pc’de değilim örnek ss gönderme şansınız var mı acaba
Top Bottom