Arama sonuçları: *

1. ALFAomer

Kaspersky açılmıyor. (hacklendim mi)

https://forum.donanimarsivi.com/konu/norton360-virus-uyarisi-ve-format-sonrasi-sorunlar.1099551/ böyle bir sorun yaşıyorsan windows güvenliğin hatası çok takmamak lazım ama sen bilmediğin yerden herşeyi indiriyorsan viriüs bulaşmış olabilir ben bir şey yapmadan windows nortonu engelledı virüs...
  2. ALFAomer

Sanırım virüs yedim yardımcı olun lütfen

onedriverı yukle dosyalarını yedekler sonra format atarsın onedrive heabını gırdıgınde dosyalarını otamatık gerı yuklersın
  3. ALFAomer

bilgisayarıma trojant virüsü girdi nasıl temizlerim

tamm onu gördüm yaptım windowsu flaşa kuruyor teşekkürler yapıyorum 1621854492 ben yapmaya çalıştım ama olmadı yapamadım yeniden başlatıyor windiws ekranı gelmiyor
  4. ALFAomer

peki herşeyi sil desem bana yazılım sorunu filan çıkartır mı buluta filan yüklemicem yada sıfır gibi mi olur ilk açtığındaki gibi
  5. ALFAomer

tarattım hiçbirşey çıkmadı
  6. ALFAomer

yaptım ama en iyisi format at dediler daha temiz olur dediler bende onu yapıcam ama ilk günki gibi olmasını istiyorum yani yazılım filan yüklemeden her şey silinmiş birşekilde satıcam pc yi o yüzden
  7. ALFAomer

tamam teşekkürler ben windows sıfırlaması yapıcaktım fazla bilgim yok o yüzden soruyorum
  8. ALFAomer

dosyalar kalsın dediğimde silinmiş dosyalar geri geliyordu hangisi daha sağlıklı olur hespini silsem mi bazı dosyalar kalsın dediğimde mi daha sağlıklı olur 1621840800 hayır bluestacks among us indirdim ondan olur mu dün indirdim öncesinde hicbirşey yoktu 1621841945 herşeyi sıfırlıcam windows...
  9. ALFAomer

tamm dersim bitsin atıcam formattan sıkıntı çıkar mı benim önceki pc mde bozulmuştu buradan yapıcam değilmi dosyaların hepsini sil yapıcam sonra
  10. ALFAomer

üstte belge koydum virüs yok gözüktü
  11. ALFAomer

+18 olur mu ondan birde BlueStacksInstaller ten olur mu among us indirmiştim
  12. ALFAomer

hayır sadece operadan vpn ne girdim o kadar sıkıntı çıkartır mı virüsü temizlemiş midir
  13. ALFAomer

merhaba bilgisayarıma bu virüs girdi nasıl girdiğini bilmiyorum temizledim olarak gözüküyor windowsta, nereden girmiş olabilir çoğunlukla operadan gitiş yapıyorum operadan girmiş olabilir mi Truva Atı: Komut Dosyası / Oneeva.A! Ml
  14. ALFAomer

watsapta olan dolandırıcılık sıtesi bilgisayarıma virüs göndermismi diye nasil kontrol ederım

hızlı yazmaya calıstıgım icin birde bigisayarla yazmaya alısık olmadıgım ıcın yanlıs yazdıkarımı magzur gorun
  15. ALFAomer

watsapta olan dolandırıcılık sıtesi bilgisayarıma virüs göndermismi diye nasil kontrol ederım

ben annemin watsabından bigisayrımda baglıydım bir anlık bastım adı bu haberlerde gosterıldı turkıye baya buyuk olay bızdede annemın arkadası sogolsun yakın bulduklarına paylasıyormus o gerekenlerı yapmıs yani yapması gereken 5 gruba paylasmak gıbı gıbı seylerbırde ben 10. sanıyede farkettım...
  16. ALFAomer

merhaba bugün aynı konuyu 2 defa aciyorum cunku fazla cevap gelmedı ben vürüs tarama uygulamalarından baktım hicbirsey cıkmadı ama bugün aksam farkettım kı choramada site ayalarında o site duruyor bende korktum bu olay 14.00 gibi oldu aksam gordum, turkıyede cogu kısıye watsaptan baglantıyı...
  17. ALFAomer

watsaptan gelen 8 mart kadınlar gunuyle alakalı baglantıya bastım ama sahte sıteymıs sorun olurmu

merhaba dolandırıcılık sıtesıymıs benım bılgısayarıma virus bulastırdıklarını nasıl amarım sıtelerı choramada engelledım ama ,adlarını buldum sadece bana degıl türkıyedekı buyuk cogunluga watsaptan paylasmıslar ben nasıl temızlerım yada bulatırdıkaları virüsü nasıl anlarımm
  18. ALFAomer

watsaptan gelen 8 mart kadınlar gunuyle alakalı baglantıya bastım ama sahte sıteymıs sorun olurmu

banka kartlarıma mı o sıtede banka kartıyla giris yapmadım hedıye yazıyordu 3 hak verıyorlar sizce sorun yasar mıyım 1615024677 para cekılmemıs olarak gorunuyor hesaplarıma gırseler yada bılgısayara bellli olurdu degıl mı goruyor musunuz
  19. ALFAomer

tamm hepınıze cok tesekkur ederım dolandırıcılık fılan dıye korktum 1615023303 bakıcam ındııyroum 1615023575 suan actım scanner tarama dıyor ona basıyorum
Geri