Arama sonuçları: *

1. Ares Blackrosa

Vpn tavsiye eder misiniz?

1.1.1.1 zaten VPN değil aslında, DNS gibi bir şey. IP adresini falan değiştirmiyor. Dediğim gibi birazcık uğraştırıyor bağlanması (en azından bende 5-10 dakika deneyip bağlanabiliyorum). Ama daha önce kullandığım VPN'lerin hiç birisiyle Riot oyunlarına bağlantı sağlayamadım o yüzden bir bilgim yok.
  2. Ares Blackrosa

VPN ile mi 1.1.1.1 ile mi?
  3. Ares Blackrosa

1.1.1.1 VPN'i sürekli sürekli dene elbet bağlanır, uğraştırıyor biraz. VPN ile giremiyorsun maalesef Riot oyunlarına, engelliler. Engelli olmayanlarda vardır illa ki herhalde ama ben bilmiyorum.
  4. Ares Blackrosa

Riot oyunlarında VPN işe yaramıyor diye biliyorum, VPN açtığın zaman bağlantı sağlayamıyorsun eğer o oyunları oynayacaksan. 1.1.1.1'de bi 5-10 dakika boyunca bağlanmaya çalışırsan bağlanıyor olması lazım. Onun dışında Kaspersky ve Proton önerebilirim.
  5. Ares Blackrosa

xotonic oyununda virüs varmı?

https://apps.microsoft.com/detail/9n5splxzqjmr?hl=tr-tr&gl=TR Bu değil mi?
  6. Ares Blackrosa

xotonic oyununda virüs varmı?

Virüslü şeyi Microsoft Store'a kabul etmezler diye düşünüyorum.
  7. Ares Blackrosa

Temu veri açığı!! Yurtiçi ve PTT kargo adıyla dolandırıcılık !!!

TEMU ile ne alakası var, hiç kayıt olmadım ama bana da geliyor böyle mesajlar. Herhangi bir yerden sipariş vermesem bile geliyor. Herhangi bir yer ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
  8. Ares Blackrosa

Lossless Scaling Virüs total ACİL

False-Positive büyük ihtimalle, virüs yok yani. Ama daha bilgisi olan birileri yorum yapsın gene de onları bekle.
  9. Ares Blackrosa

Microsoft hesabı belirsiz oturum açma bildirimi

Aynısı değil farklı bu, bana da gelip duruyor yıllardır aynı mail adresime :D
Geri