Arama sonuçları: *

1. B

Ücretsiz en iyi antivirüs nedir?

tarama yapacaksanız malwarebytes
  2. B

Crysis fix 64 dosyasını virustotalde taratınca 2 uygulama zararlı buldu. False positive midir?

başka link buldum hallettim sağ olun 1611598666 başka link buldum hallettim sağ olun
  3. B

Crysis fix 64 dosyasını virustotalde taratınca 2 uygulama zararlı buldu. False positive midir?

teknopatta birisi daha indirmiş virüstotal linki vardı baktım 2 tane zararlı bulunduğu gözüküyordu
  4. B

VirusTotal buyurun linki burada. Crysis 1 indirdim açılmadığı için çözümlere baktığımda buldum bunu fakat 2 tanesi zararlı yazılım buldu. Sıkıntı var mıdır? @Treyarch
  5. B

Comodo Firewall Windows Operating System i engelliyor?

Peki hocam orada engelliyor ya bu windows değil mi engellemesi kötü değil mi? 1608903083 ve hocam bu kaspersky security cloud firewall ı ile çakışır mı onu kapatayım mı?
  6. B

Comodo Firewall Windows Operating System i engelliyor?

bu neden oluyor bir sıkıntı mı var @Treyarch hocam aydınlatabilir misiniz
  7. B

Crackli uygulama kurmayın!

Hocam kaspersky security cloud içindeki firewall ı kapatmalı mıyım çakışmaması için comodo firewall ile?
  8. B

kaspersky indirip tarama yapıp geri kaldırsam sorun olur mu?

Tamamdır hocam teşekkürler
  9. B

Hocam son bir şey sormak istiyorum steamdeki oyunları revo uninstaller ile mi kaldırmam daha mantıklı olur steam üzerinden mi?
  10. B

hocam ben de bir şey sormak istiyorum bir program silerken revo uninstaller kullanmak daha iyi olur değil mi ve kaspersky security cloud free'de gerçek zamanlı koruma var değil mi lisanssız sürümünde?
  11. B

Malwarebytes VS Kaspersky

kaspersky security cloudda deneme sürümü bitse bile gerçek zamanlı koruma yok mu?
  12. B

öyle oluyor mu hocam benimkinin 1 günü kalmış silip geri yüklesem farklı eposta ile oluyor mu
  13. B

kaspersky security cloud yaz indir
  14. B

malwarebytes virüs dışında zararlı ware leri de saptıyor yani tarama yaparken malwarebytes ama aktif koruma olarak kaspersky
  15. B

ücretsiz güzel virüs koruması

comodo veya kaspersky free
  16. B

arkaddaşım crack indirip virüs bulaşmıyor

zaten hepsinde yok saçma sapan yerlerden indirirsen bulaşır ama %90 ihtimalle her zaman indiriyorsa bulaşır
  17. B

Batman Arkham City oyunçeviri türkçe yama virüstotalde bir antivirüs tarafından zararlı gösteriliyor

VirusTotal buyrun temiz çıktı indirdiğim dosyayı orada taratınca 1606566346 VirusTotal bu indirme sitesindeki tarama, VirusTotal bu da dosyayı taratma yani dosya temiz çıktı
  18. B

Batman Arkham City oyunçeviri türkçe yama virüstotalde bir antivirüs tarafından zararlı gösteriliyor

indirince de taratırım dosyayı bi sıkıntı yoktur herhalde cevabınız için teşekkürler
  19. B

VirusTotal oyunçevirideki batman arkham city türkçe yamasında bir antivirüs zararlı diyor ama diğer hepsi temiz diyor bir sıkıntı çıkar mı? @Treyarch
  20. B

Çözüldü✓ Kaspersky Security Cloud da gerçek zamanlı koruma var mı?

tamamdır teşekkür ederim
Top Bottom