Arama sonuçları: *

1. CFK’

Bilgisayarıma Sızıldı Ne Yapmam Gerek? ACİL YARDIM!!!

Onu ancak illegal şekilde bulabilirim hocam bu da mümkün değil. Bulduğum bilgilerin hepsini legal yollar ile buldum.
  2. CFK’

Keşke kendi adresine siparişi verseydi. Uzlaşma için telefonumun çalacağı günü bekliyorum. Uzlaşmadan sonuna kadar gideceğim. İşin içerisinde tehdit vs de var çünkü. Arkadaş bayağı bir şeyden yargılanacak.
  3. CFK’

Tam olarak dediğin gibi düşünüyorum hesabını soracağız inşallah. :) Tek amacı uğraştırmak, hepsiburada hesabıma girip kayıtlı kartlardan bayağı bir alışveriş vs yaptı. Savcı hepsiburadadan asıl ip bilgilerini isteyeceğini falan söyledi takipçisi olacaklarmış. Bakalım ne çıkacak.
  4. CFK’

İlk iş olarak format attım zaten. Bildiğim hatırladığım tüm hesaplarımın da şifrelerini değiştirdim. Ama microsofta girmeyi denemekten bıkmıyorlar.
  5. CFK’

Arkadaşlar selam, yakın zamanda kardeşim yüzünden bilgisayarıma sızıldı ve tüm hesaplarım vs ele geçirildi. Kısa geçeyim çoğunu hallettim geri aldım, format attım, savcılığa suç duyurusunda vs bulunduk. Yapan kişi olduğunu düşündüğümüz kişiyi bulduk numara, isim vs. Giden hesaplarım sadece...
Top Bottom