Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Laptop ekranını indirince Windows'un kilitlenmesini istiyorum

Hallettim hocam teşekkürler
  2. Dusmax

Hocam direkt açılıyor şifre girmeden
  3. Dusmax

Arkadaşlar başlıkta da belirttim laptopumun ekranını indirdiğimde windowsun kilitlenmesini ve tekrar pin istemesini istiyorum.Bunu nasıl ayarlayabilirim?
  4. Dusmax

Tarihin En Büyük Eposta Ve Şifre Sızıntılarından Biri gerçekleşti

Yalnız 2 aşamalı doğrulama açık nasıl patlatabiliyorlar ve şifrem öküz gibi zor
  5. Dusmax

Virüs koruma programı önerisi

Popüler siteydi.Hatırlamıyorum siteyi ama trendyol,onedio falan nasıl biliniyor ve kullanılıyor aynı öyleydi.Outlook olabilir sanırım veya haber sitesi indirme yapmadan siteye girince bulaşmıştı
  6. Dusmax

Virüs koruma programı önerisi

Güvenilir siteden sistemime virüs bulaştı(Bilgisayarıma zarar verecek derecede ciddi bir virüs), cracklerden bulaşmadı :D nereden bulaşacağı belli değil
  7. Dusmax

İnstagram hesabım güvenlik için gerekli şeyler açık olmasına rağmen başkası tarafından kullanılmış

Değiştirdim ama nasıl buldular benim telefonuma kod gelmedi bir şey gelmedi
  8. Dusmax

İnstagram hesabım güvenlik için gerekli şeyler açık olmasına rağmen başkası tarafından kullanılmış

Arkadaşlar instagram hesabımı sadece telefonum ve bilgisayarımdan kullanmama rağmen ve 2 aşamalı kimlik doğrulaması telefona mesaj+uygulama olmasına rağmen nasıl rusyadan girdiler.80 kişiyi takip etmiş ortalama.Bu nasıl olabiliyor 2 aşamalı doğrulama açık olmasına rağmen.
Top Bottom