Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

Bu dosya güvenli mi?

kanka kur bir şey olmaz en kötü ihtimal format atarsın ama dediğim gibi şu ana kadar çok yerden şu şekil oyun indirdim bir sorunla karşılaşmadım
  2. Elmeryy

insta telefon çekilişi dolandırıcı mı?

vergiler ön ödeme kargo derken küçük küçük ödemelerle 5-10k alıyorlar
  3. Elmeryy

Bu dosya güvenli mi?

korsana destek olmamak lazım zatende şöyle masum masum 2-3 saatini eğlenerek geçirmek isteyen türk gencine mevcut ekonomi ve steam kurunda saçma sapan yorumlarla tepki koyunca ellerine ne geçiyor anlamıyorum nasıl bir ego tatminidir arkadaş ilginç gerçekten
  4. Elmeryy

Bu dosya güvenli mi?

bizde biliyoruz yasak olduğunu sıkıntılı bir durum varsa yetkililer müdahele eder zaten size gerek kalmaz ne bu tripler anlamıyorum çok kötü bir şey yapıyorlar sanki
  5. Elmeryy

Bu dosya güvenli mi?

korsanı desteklemeyenler tamam en marjinal modern sizsiniz bilader sanki siz farklı ülkede yaşıyorsunuz da ekonomik durumu bilmiyorsunuz 1712448071 hocam hayatımda hiç virüs total kullanmadım yıllarca da böyle sitelerden oyun yama vs indirdim şu ana kadar bir sorunla da karşılaşmadım virüs...
  6. Elmeryy

Antivirüs program önerisi !

pc yi ilk aldığımda 4 yıl önce bir programın yanında avast inmişti haberim olmadan o gün bu gündür kullanıyorum memnunum hem bedava istediğin zaman kolayca kapatabiliyorsun programa girmeden bile
Top Bottom