Arama sonuçları: *

• Users: Eluu
  • In Güvenlik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Eluu

Bilgisayarda virüs var ama virüs hakkında internette bilgi yok ne yapmam lazım

hocam format attım zaten de gene de bir sormak istedim korkudan biraz bilgisizim de
  2. Eluu

hocam bu trojan mı peki de 1691666221 tamamdır hocam teşekkürler 1691666267 evet ama herhangi birşekilde bir şey olur mu diye
  3. Eluu

format attım zaten ama bilgidayarda açık olan hesaplarımın şifreyi değiştirmem gerekir mi ya da internetle alaklı bişey yapmam
  4. Eluu

arkadaşlar yardım edin nolur bu nedir ne yapmam lazım belki bundan olabilir emin değilim telefondaki resimleri bilgisayara atmıştım osırada lol yama yapıyordu operadan da video izliyordum sonra diskte 1gb yer kalmış opera yetersiz bellek gibi bir hata verdi bende fotoğrafları sildim ondan...
  5. Eluu

arkadaşlar korkuyorum nolur yardım edin bilgisayarda virüs var

hcoam bilen biri var mı forumda 1691501204 hocam ne yapmam lazım herhangi bir şey lazım mı internet sağlayıcısı ile ilgili mail hesaplarının şifreleri vb 1691501353 @Star trek hocam sizi bu tür konularda çok gördüm de bi bakar mısınız 1691502480 koskoca forumda gerçekten 2 kişi mi var ya
  6. Eluu

nolmuş hocam 1691501034 hocam nolmuş 1691501106 başka yapmam gereken bir şey var mı internet sürücüsü ile ilgili vb ne yapmam lazım ya da maile bağlı hesaplarım vb
  7. Eluu

arkadaşlar yardım edin nolur bu nedir ne yapmam lazım telefondaki resimleri bilgisayara atmıştım osırada lol yama yapıyordu operadan da video izliyordum sonra diskte 1gb yer kalmış opera yetersiz bellek gibi bir hata verdi bende fotoğrafları sildim ondan dolayı mı oldu emin değilim neyse sonra...
  8. Eluu

nolur yardım edin worm.win32.bss.screenlock virüs müdür

arkadaşlar yardım edin nolur bu nedir ne yapmam lazım telefondaki resimleri bilgisayara atmıştım osırada lol yama yapıyordu operadan da video izliyordum sonra diskte 1gb yer kalmış opera yetersiz bellek gibi bir hata verdi bende fotoğrafları sildim ondan dolayı mı oldu emin değilim neyse sonra...
  9. Eluu

bilgisayarda virüs mü var

hocam biosa mı bulaşmışta
  10. Eluu

kasperesky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı gene de dediğiniz şeyle bir tarama yapayım mı
  11. Eluu

ya hocam öyle tamam da virüs mü sizce
  12. Eluu

yardım edin bilgisayardaki her uygulama hata veriyor

ya hocam kesin virüs mü de 1691416173 kasperesky ile tam tarama yapınca bir şey çıkmadı 1691416350 telefondaki resimleri bilgisayara atmıştım osırada lol yama yapıyordu operadan da video izliyordum sonra diskte 1gb yer kalmış opera yetersiz bellek gibi bir hata verdi bende fotoğrafları sildim...
  13. Eluu

lol indiriyorsun içinde sonra kendi bir daha indiriyor 1691415980 telefon iphone emin değilim
  14. Eluu

peki o zaman neden olmuştur hocam
  15. Eluu

telefondaki resimleri bilgisayara atmıştım osırada lol yama yapıyordu operadan da video izliyordum sonra diskte 1gb yer kalmış opera yetersiz bellek gibi bir hata verdi bende fotoğrafları sildim ondan dolayı mı oldu emin değilim neyse sonra video izliyordum bi 40 dk durdurdum başka birşeyle...
  16. Eluu

telefondaki resimleri bilgisayara atmıştım osırada lol yama yapıyordu operadan da video izliyordum sonra diskte 1gb yer kalmış opera yetersiz bellek gibi bir hata verdi bende fotoğrafları sildim ondan dolayı mı oldu acaba telefona virüs bulaştığını sanmıyorum ama
  17. Eluu

hocam neyle ilgili ve ne yapmam lazım 1691415170 1691415190 bu n
  18. Eluu

hocam şöyle
  19. Eluu

hocam uygulama doğru de mi yandex felan açıldı da 1691412694 nasıl bir tarama yapacağım
  20. Eluu

nasıl yani 1691412425 anlamadım hocam
Top Bottom