Arama sonuçları: *

1. E

Epey.com güvenli mi ?

* Sitemizde yer alan bilgiler üzerine büyük bir hassasiyet göstersek de tüm bilgilerin %100 doğru olduğu garanti edilememektedir. * Ürün fiyatları ve satılan ürüne ait özellikler satıcıdan doğrulanmalıdır. Fiyat listelerinde tüm satıcılar yer almayabilir. * Epey.com; içeriğinde bulunan eksik...
  2. E

Epey.com güvenli mi ?

Siteden virüs bulaşmaz. Epey.com karşılaştırma sitesidir.
  3. E

Sınıfa sms bomber attım

Konu amacından sapıyor gerekli sorularının cevaplarını verdik. Bence seninde uzatmamanı öneririm dostum.
  4. E

Sınıfa sms bomber attım

İmkansız diye bir şey yok maalesef dostum. Onlarca yazılımcının bulunduğu projelerde o kadar komik Zafiyetler çıkıyor ki inanılacak gibi değil :) Bulunursun.
  5. E

Sınıfa sms bomber attım

Ne değişecek ?
  6. E

Sınıfa sms bomber attım

Bilemeyiz bu dosyanın süresine bağlı. Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Sen sakin ol.
  7. E

Sınıfa sms bomber attım

Bu bildiğimiz c# ilk öğrenimde algoritma yapısını öğrenme gibi adım adım ilerleyip bulacaklar uzun sürebilir ama sonuca ulaşmaları yüksek :D
  8. E

Sınıfa sms bomber attım

Canım benim. Şöyle bir yol izleyelim. ( TAMAMEN VARSAYIM ) SMS kim tarafından atıldı. Anonim Sağlayıcı varsayıyorum. Anonim sağlayıcıya bu bilgilerini kim gönderdi. A firmasının api kısmı gönderdi. A firmasına veriyi kim gönderdi. mernis Discoard botları Mernis discoard botlarında hangi bot...
  9. E

Sınıfa sms bomber attım

Dostum benim yaşın küçük belliki yaptığın hatayı yaparken bazı şeyleri düşünmedin arkadaşının gazına geldin. Pişmansın ama forumdakiler gözünü korkutuyor çok iyi anlıyorum seni. Devlet için sallayarak konuşman hiç hoş değil emin ol bir gecede senin davanı bile bitirirler terör vesaire konuşman...
  10. E

Sınıfa sms bomber attım

Botun üretildiği panelin adını atar mısın ? Privacy policy kısmına bakalım beraber
  11. E

Sınıfa sms bomber attım

Bu botların yapıldığı illaki bir platform bulunmaktadır. Bu platform bu verileri almadığı sürece rahat rahat bot yaptırmaz kimseye. Botlar üzerinde çok yüksek ihtimalle loglar tutulmaktadır. 1680267607 Botlar üzerinde dediğim botun bulunduğu panel üzerinde loglar tutulmaktadır.
  12. E

Sınıfa sms bomber attım

Üzülerek söylüyorum hiç bir şekilde anonim değilsin. Discoard botları üzerinden ufak bir araştırma ile Api gönderilen sunucu ve gönderim saati gönderen user id paylaşımları çok rahat bir şekilde yapılıyor.. Dolayısıyla Discoard ID'ini bulduktan sonra seni bulmamaları çokta zor değil. Dua et...
Top Bottom