Arama sonuçları: *

1. Forjest

Çocuklar için, Güvenli internet koruma programları üzerine

Norton Family adında bir koruma paketi gördüm netten ne kadar sağlıklı malumatım yok. Bahsini etttiğimde zaten bu tarz uygulamalar olabilir. Muadili olan programlarda olabilir önerilere ve tavsiyelere açığım arkadaşlar. (:
  2. Forjest

Çocuklar için, Güvenli internet koruma programları üzerine

Çocuklar için, Güvenli internet koruma programları üzerine Bir arkadaşımın bana danışması üzerine, hangi programlar internetde güvenli kontrollü gezinti için etkilidir sorusu üzerine cevapsız kaldım malumatım olmadığımdan, siz değerli üye arkadaşların fikir ve görüşlerine başvurmak istedim...
  3. Forjest

Virtualbox Paylaşılan Dosya Kapatma

Gerçekler detaylarda gizlidir unutmayın. :) olaylara geniş objektif şekilde bakmanız gerekli. Sadece tek yerden bakılırsa eğer, çıkmazları görmek mümkün değildir. Ben uzun yıllardır windows üzerinde shadow defender kullanırım virüs ve format nedir bilmem unuttum diyebilirim. Yani taramayla vs...
  4. Forjest

1- Örneğin indirilenler klasörünü, eklerseniz eğer, indirilmiş olan virüs tespiti için bu dizinden devam edilebilir. vbox açıldığında ise, o dizini ve dosyaları göstererek vbox'a kurulu olan hangi virüs programıysa artık tarama vb işlemler yapılabilir. 2- İkinci olarak daha etkili bir yol...
  5. Forjest

Olması gerektiği gibi, zaten eklenmiş bir dizin yok varsayılan olarak son sürümünde gelen özellik bir ziyanıda yok ayrıca. Hyperv veya vmware workstation uygulamalarını kullanabilirsiniz de, vbox yerine. :)
Top Bottom