Arama sonuçları: *

1. Fransali

En güvenli tarayıcı nedir?

Bu benim görüşüm en doğru bilgi için can değere güvenebilir siniz.
  2. Fransali

En güvenli tarayıcı nedir?

OperaGX kullanım olarak harika ve birçok özellik barındırıyor. Ama brave kesinlikle en hızlısı ve cookie reklam engelleme konusunda kesinlikle en başarılısı. Ama Chrome a yakın bir kullanım sağlıyor. Opera daki çubuk olsa çok iyi olurmuş. Ben ikisini birlikte kullanıyom. Ama size tavsiyem...
  3. Fransali

Sizce kurtarma e-posta sı gereklimi

Telefon numaranı eklemen yeterli olacaktır. Giriş yaparken doğrulama kodu al. İki aşamalı doğrulama diye bulabilirsin ayarlardan.
  4. Fransali

Sizce kurtarma e-posta sı gereklimi

Hocam Eğer hesabında telefon numaran ekli ise ve 2FA iki aşamalı dğrulama (telefona gelen doğrulama kodu) var ise ve bilinçli bir internet kullanıcısı isen bence şart değil. Olsa iyi mi olur elbette fena olmaz ama ben gerek duymuyom açıkçası.
  5. Fransali

Steam bakiyemden 433,48 TL çalındı, yardım

Steam destek bu tür konularda çok ilgili. Biz burdan sana pek yardımcı olamayız. Steam desteğe başvur . Yapılabilecek bir şey varsa onlar mutlaka yardımcı olur.
  6. Fransali

virüs programına gerek var mı

İstersen kullan ama bilgili veya her yerden dosya indirmiyorsan şart değil. Ben kullanmıyom ama sen yükle dursun ne olur ne olmaz.
  7. Fransali

Güvenli olmayan sitelere abone olmak

Hayır kitap evi falan
  8. Fransali

Mesela okul için bir yayının sitesine abone olmamız isteniyo onda bile güvenli değil yazıyor.
  9. Fransali

Merhaba goggle'da güvenli değil yazan sitelere abone olmak her sakıncalı mıdır sadece e-postamı veriyom.
  10. Fransali

Antivirüs tavsiyesi

HTC one m9 2015 model 1598097104 HTC one m9 2015 model 1598097170 Telefon için öneriniz varmı
  11. Fransali

Antivirüs tavsiyesi

Merhaba şu anda benim telefonumda ve bilgisayarımda hiç bir antivirüs programı yok. Bir tane androide bir tane windowsa(7) sağlam ücretsiz antivirüs programı önerir misiniz.
Top Bottom