Arama sonuçları: *

1. I Auditore I

pc virüs girdi acil yardım

Hesaplarını çalabilirler başta steam olmak üzere hesaplarının şifresini değiştir.
  2. I Auditore I

Hesapta Olağandışı Bir Etkinlik Algıladık Uyarısı

Anladım. Ben de, o minecraft ile ilgili bir şey indirirken oldu sanmıştım.
  3. I Auditore I

Ne olmuş ki, tam olarak anlayabildin mi?
  4. I Auditore I

Mailin geliş tarihine bak. Eğer başka bir cihazdan oturum açtıysan onunla ilgili olmuş olabilir. Format attıktan sonra falan.
  5. I Auditore I

Olağandışı etkinlikten kasıt neymiş ki hesabın şifresini veya mailini falan mı değiştirmeye çalışmışlar ?
  6. I Auditore I

Malwarabytes taraması sonuçları

Bu programı ilk defa kullanıyorum o yüzden pek bilmiyorum da burdan mı silmem gerekiyor ?
  7. I Auditore I

Malwarabytes taraması sonuçları

2 saat tarama yaptım Burda böyle diyor Bu üstteki scan reporta basınca alttaki pencere açılıyor bu kms yazan şey bilgisayarcının win 10'u orjinalleştirmek için kullandığı bir yazılımdı bana sormadan yapmıştı her neyse şimdi ne yapmam gerekiyor ?
  8. I Auditore I

Çözüldü✓ Steam hesabım çalındı !!!

Gözün aydın.
  9. I Auditore I

Kanıtların olduğu sürece her türlü geri alırsın. Steam destek de hesabın kurucusunu destekliyor zaten bu konuda. Bir kaç hafta önce şöyle bir konu açmıştım buna bakabilirsin yinede biliyosundur zaten. https://forum.donanimarsivi.com/konu/steam-hesabinizi-koruma-yoentemleri.287719/
  10. I Auditore I

Şifre değişiklikleri E-posta değişiklikleri Steam Guard kodu istekleri Bu tarz maillerin bir kısımında hesap kilitleme seçeneği var diyor özel olarak hesap kilitleme maili gelecek demiyor. Gelen tüm maillerde de yoksa gerisi Allah kerim. Bir hesabı kilitlerken lütfen kilidi açma kodunu not...
  11. I Auditore I

Steamcomuninty diye link yapmışlar bide. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6416-FHVM-3982&l=turkish Burdakiler olmuyor mu?
  12. I Auditore I

Hesabınızı kilitleyin hocam.
  13. I Auditore I

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6416-FHVM-3982&l=turkish Hesabınızı kilitleyin. Aksi takdirde çalan şahıs vac ban bile yedirtebilir. Çalınması halinde hesabımı nasıl kilitlerim? Hesap kilitlemesi oldukça basit. Bazı Steam hesabı değişiklikleri yapıldığına dair bir bildirim...
  14. I Auditore I

İstenilen bilgileri desteğe eksiksiz bir şekilde yazmışsan kesin verirler.
  15. I Auditore I

Steam Communitydeki yamalar güvenli midir?

Atölyeyi kast ediyorsun büyük ihtimal. İnidirmek istediğin modun atölye sayfasındaki yorumlara,indirilme,beğenilme sayısına felan bak ordan anlarsın zaten güvenilir olup olmadığını. Bir arkadaşımda atölyeden Hoi4 yama indirmişti. Ona sorayım sonra editlerim tekrar.
  16. I Auditore I

Tarihin En Büyük Eposta Ve Şifre Sızıntılarından Biri gerçekleşti

Şifreleri değiştirdikten sonra sorun bitiyor mu?
  17. I Auditore I

Tarihin En Büyük Eposta Ve Şifre Sızıntılarından Biri gerçekleşti

O site güvenilir mi? Yani bilgi verme amaçlı eposta isimlerini alıp patlatmasınlar sonra ?
  18. I Auditore I

Steam hesabım çalınmış mı?

Bu bendede oluyordu, yinede için rahat etmezse diğer cihazların yetkisini kaldır diye bir sekme vardı ona basabilirsin.
  19. I Auditore I

OYLAMA Sizce Hangi Mesajlaşma Programına Geçmeliyiz

Okul grupları yüzünden mecbur Wp de kalıcam, eğer hocalar başka bir uygulamaya geçerse ona geçerim. Şahsen bana kalsa Yerli olduğu için Bip'i tercih ederdim.
Top Bottom