Arama sonuçları: *

1. Johannes Erwin Rommel

Okul Maili Cinsel İçerikli Mailler

Öyle yaptım hocam zaten altta da liste vermiş kendisi polisi arama beni bulmaya çalışma diye art arda dün de aynısının Steam hesaplı versiyonunu yaşadım art arda gelince tedirgin oldum sadece
  2. Johannes Erwin Rommel

Derslerde mecburen kendi hesabımızdan girdiğimiz oluyor herhalde o zaman açık unuttum
  3. Johannes Erwin Rommel

Gönderilenler klasöründe de yine benim göndermediğim cinsel içerikli çok sayıda konuşma var hepsini sildim Pcye de tam tarama yapıyorum şimdi pek zannetmiyorum virüs olduğunu çünkü kendi bilgisayarımda okul mailine neredeyse hiç girmedim ama yine de bir bakmakta fayda var
  4. Johannes Erwin Rommel

Okul mailiyle girdiğim cihazları formatlamam cidden uzun süre alır ki okuldaki bilgisayarlardan da giriş yaptığımı hesaba katarsak imkansız gibi çok büyük ihtimalle okuldaki bir bilgisayardan oturumu kapamayı unutttuğumdan oldu bazı fazla akıllı kişiler oralara buralara yaymış olabilir mail adresimi
  5. Johannes Erwin Rommel

Dostlar okul mailime sürekli cinsel içerikli mailler atılıyor ve eminim ki hiçbir cinsel içerikli siteye de girmedim bunlardan nasıl kurtulabilirim ? Sıkıntı şu ki Your Password: Dediği kısımda cidden okul mailimin şifresi yazıyor okulumun bu tarz mailleri görmesini istemiyorum açıkçası
  6. Johannes Erwin Rommel

Kaspersky mı McAfee mi AVG mi Avast mı?

Sürekli çalıştırmıyorum ben taratacağım zaman açıyorum oyuna girince falan kapatırsın
  7. Johannes Erwin Rommel

Kaspersky mı McAfee mi AVG mi Avast mı?

Hep Kaspersky kullandım 10-20 kere virüs tespit etmiştir (Merakımdan Rar dosyası indirip taratıyordum bulabilecek mi diye)
  8. Johannes Erwin Rommel

Zararlı yazılım oyun dosyaları arasına girebilir mi?

Arkadaşlar da eminim ki biliyorlardır kul hakkına girdiklerini zaten durumu olan alır durumu olmayan da 2000 lira veremez crack kullanır
  9. Johannes Erwin Rommel

Bilgisayara virüsmü bulaştı?

Değilim o sıralar çok fazla virüs yemiştim çünkü karıştırıyor da olabilirim ama bir taramanızda fayda var
  10. Johannes Erwin Rommel

Bilgisayara virüsmü bulaştı?

Cmd olayını yaşamıştım virüs çıkmıştı diye hatırlıyorum Kaspersky indirip tam tarama yapabilir misiniz?
  11. Johannes Erwin Rommel

En iyi ücretsiz antivirüs nedir?

Kaspersky
  12. Johannes Erwin Rommel

Instagram Hesabım Çalındı Yardım!

desteğe yaz yardımcı olunur
  13. Johannes Erwin Rommel

kaspersky verilerimin sızdırılmış olabileceğini söyledi

Telefon doğrulaması aç yeterli olur yahoo maile başka bie cihazdan gireceğim zaman varsayılan cihazın onayını istiyor bende mesela o tarz bir şeyde olabilir
  14. Johannes Erwin Rommel

İlk Kez Dark Web'e Gireceğim

Herkes demek yapma etme hacklenirsin ama kimse dememek nerden buldun o kadar veriyi
  15. Johannes Erwin Rommel

Sizce Virüs Kapmış Olabilirmiyim

Tam tarama yap kaspersky ile hiçbir ".exe" dosyasını taratmadan açma
  16. Johannes Erwin Rommel

Gmail hesabı çalmayı bilen varsa yazabilrmi

Google a mail at çözerler bu arada google ı hacklemeyi başarırsan 10000 dolar ödüllü yarışmalar falan oluyor orda hackle xd
Top Bottom