Arama sonuçları: *

1. Kr0nos6

KasperSky İle İlgili Sorularım

Hocam internet sec. Aboneliği ile Tam Tarama vesaire yaptırabiliyor muyum 1610710849 Ücretsiz sürüm bulamadım, 30 Günlük Deneme Sürümü buldum sadece. Nasıl indirmem lazım
  2. Kr0nos6

KasperSky İle İlgili Sorularım

KasperSky nereden alınmalıdır? KasperSky hangi abonelik alınmalıdır(İnternet sec.-Total sec. gibi seçenekler gördüm ürünü 2 adet pc ye kuracağım) Uygulama arka planda işlemciyi yoruyor mu?(İşlemcim 360mm kullanımında bile çok ısınıyor o da tuhaf bir konu)
  3. Kr0nos6

Eba Canlı Ders Ne Kadar Güvenilir?

Bir iyi bir de kötü bilgisayar var, kötüde zaten var lakin iyiye de kurmak istiyorum ama aşırı korumacı olduğum için tereddüt ediyorum. 1607941449 Hem oğretmen hem de oğrenci olarak katılacağım.
  4. Kr0nos6

Eba Canlı Ders Ne Kadar Güvenilir?

Güvenilirliği konusunda meraklıyım açıkçası diğer bir merak ettiğim konu ise her yapılan canlı dersi kayıt mı ediyor? Diskte çok mu yer kaplar? Yeni bilgisayara içim rahat bir şekilde kurabilir miyim?
  5. Kr0nos6

Çözüldü✓ MSI'dan Gelen Mail( Sahte Olabilir mi )

ben de böyle düşündüm ve girdim lakin promosyon kodu verilmedi henüz
  6. Kr0nos6

Anlamadığım şey madem odul dustu ise neden msı dan girince hala ürün inceleme altında diyor
  7. Kr0nos6

şimdi gelen e postayı da atacağım 1606903187 gelen mail
  8. Kr0nos6

yakın zamanda msı üzerinden aldığım ürün promosyonu kapsamında Ac Valhalla oyununu talep ettim bu gece ise MSI rewards adlı yerden mail geldi ve link verdi linke girince hesap bilgilerimi yazmamı istiyor ben bilgileri yazmadım direkt MSI sietsinden girip kontrol ettim lakin ödül falan göremedim...
Top Bottom