Arama sonuçları: *

1. Lyrox1

Ruhi Çenet YouTube Kanalını Kaptırdı

Bu konudan Açılmıştı Benim Bildiğim.
  2. Lyrox1

biigisayara atrtisservice virüsü bulaştı

Hocam hiç girişme silmeyle dosyalarını yedekle d diskine ondan sonra tarat virüs varmı diye ondan sonra format at
  3. Lyrox1

Sahibinden Gelen Sahte Mail ve Paylaşılan Kart Bilgileri Dolandırıcılık

görseller olsun 1 mb 25 mb aşmıyo ayrıca 25 mb değildi
  4. Lyrox1

en iyisini yapmışsın
  5. Lyrox1

hocam öyle hiç uğraşma drive virüs tarama özelliği varmış doya yüklemeden önce tarama yapıyormuş direk yedekle telefona indir 1701796754 Kolay gelsin.
  6. Lyrox1

direk usb kablo ile gidin pc takın zaten bu bilgisayarda gözükür ordan hangi kısımdaysa dosyaları pc atın ondan sonra virüs taraması yapın ondan sonra google oturumu açın önemli bir hesapsa farklı bir gmail hesabı aç gir tarama temiz çıkarsa atarsın drive yedeklenir ondan sonra telefona reset...
  7. Lyrox1

Tekrardan geçmiş olsun Resetle kafan rahat olsun iyi akşamlar.
  8. Lyrox1

hocam drive yedekleyebilirsin ek olarak internet cafe benzeri deep freeze bulunan ortama gidip istediklerini atarsın ondan sonra antivirüs ile taratırsın ondan sonra ister telefon flash bellek atarsın rahat olursun
  9. Lyrox1

hocam direk kartları iptal et sanal kart varsa iptal et onun haricinde sahibindene mail atabilirsin böyle böyle diye ama bişey yapacaklarını sanmam kartları iptal edersen bir şey çekip alamazlar rahat ol eğer çekim yapılmışsada bankayı ara şüpheli işlem diye eğer dese sizmi yaptınız hayır...
  10. Lyrox1

Hocam öncelikle geçmiş olsun galiba heyacandan dediniz siz satıyorsunuz neden siz bilgileri giriyorsunuz
  11. Lyrox1

Avira Security'i Silemiyorum.

Rica Ederim İyi Günler.
  12. Lyrox1

görev yöneticisinden üstüne gel görevi sonlandır dene tekrar sil
  13. Lyrox1

https://forum.donanimhaber.com/sisteme-administrator-olarak-giris-yapmak--13717412
  14. Lyrox1

https://support.avira.com/hc/en-us/articles/360003162153-Uninstallation-of-Avira-for-Windows
  15. Lyrox1

hocam görev yöneticisinden dosya konumunu açıp direk dosyalarının olduğu klasörü silmeyi deneyin 1701597662 Sistem ayarlarına girin, Uygulamalar ve özellikler kısmından Avira'yı bulun orda olması lazım
  16. Lyrox1

ek olarak görev yöneticisinden kapatıp öyle silmeyi deneyin açık olduğu içinde silinmez
  17. Lyrox1

revo uninstaller kullanabilirsiniz bu program kaldırılamayan hata verilen gözükmeyen programları kaldırmaya yarar.
Geri