Arama sonuçları: *

1. Messinin kramponu

Microsoft’un uyarısının sebebi ne olabilir?

Bilmiyorum hocam. Toplu saldırı olduğunu düşünmüyorum.
  2. Messinin kramponu

Hocam hesabın adresini değiştirme gibi bir şansım var mı ve değiştirirsem bir faydası dokunur mu?
  3. Messinin kramponu

Çoktan değiştirdim. Fakat bu kullanıcı bir kaç gün önce giriş yapmış. Verileri çalma gibi bir durum söz konusu olabilir mi? 1684455864 Hocam tekrarlamak isterim ki ben bu e-postayı hiç bir yerde paylaşmadım. Özellikle bu son günlerde fakat giriş yapan kullanıcı çarşamba günü giriş yapmayı başarmış.
  4. Messinin kramponu

Hocam vpn kullanmamaktayım. 1684455010 Hocam buldum. Giriş yapmaya çalışan kişi Helsinki üzerinden giriş yapmaya çalışmış. Şüphem artmaya başladı.
  5. Messinin kramponu

Hocalarım merhaba. Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalışırken “Hesabınızda sıra dışı etkinlik algılandı” benzeri bir uyarı ile karşılaştım. Ben e-posta’yı hiçbir yerde paylaşmadım aynı zamanda başka bir cihazda eylemde gerçekleştirmedim. Sebebi ne olabilir ve çok dikkate alınması gereken bir...
  6. Messinin kramponu

Bilgisayarda olan anormallik.

Yok hocam emindim.
  7. Messinin kramponu

Neden bahsettiğinizi anlamadım.
  8. Messinin kramponu

Hocalarım eski dosyaların inmesi tahmin ettiğim gibi onedrive dan kaynaklanıyormuş. Taramaya gelirsek bir virüs tespit etmedi.
  9. Messinin kramponu

Hocam normalde asla dosya indirmem. Sadece geçen gün 2 tane texture pack indirdim fakat onlardan bulaşacağını hiç sanmam. Bilmediğim sitelere asla girmem. Kısaca uzun zamandır ne dosya indirdim nede garip sitelere girdim. Normalde dikkat ederim hemen virüs nasıl bulaşabiliyor aklım almadı...
  10. Messinin kramponu

windows defender ile 3 tarama yaptım hocam. Fakat bilgisayarda çok dikkatliyimdir normalde. Ve bir anda oldu bunlar. Bu gün bilgisayara dosyada indirmedim.
  11. Messinin kramponu

Bir anda silinmiş dosyalar geri geldi(bu dosyalar çok eski idi. 1 ay önceye ait), oyunlar, dosyalar bayağı kastı en iyisi yeniden başlatayım derken gözüme garip bir program çarptı. Bunun ismi yoktu simgesine garip garip kareler vardı. Ne olmuş olabilir? Bilgisayara bu sıralar herhangi bir şey...
  12. Messinin kramponu

Virüs korkumu nasıl çözerim

Sıktıysam neden engellemiyorsun?
  13. Messinin kramponu

Evet belki fazla abartmış olabilirim.
  14. Messinin kramponu

Biliyorum zaten.
  15. Messinin kramponu

Hocam virüs korkumu yenmem için nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
  16. Messinin kramponu

(Silindi)
  17. Messinin kramponu

Hocam ben daha sitelere giriş yapmaya üşeniyorum siz ne diyorsunuz.
  18. Messinin kramponu

Hocam artık komik olmamaya başladı.
  19. Messinin kramponu

Asla yapmadığım şeyler.
  20. Messinin kramponu

Bu sıfırlama işlemi format ile eşdeğer midir?

Ctrl+alt+delete yapıp yeniden başlatırken shifte basılı tutup oradaki panelden Sorun gider > Bu bilgisayarı sıfırla > Her şeyi kaldır > Yerel yeniden yükleme > Sürücüyü tümüyle temizle ve onayla şeklinde ilerledim. Bu bir format ile eşdeğer güçtemidir? Not : Usb bulunmuyor ondan dolayı böyle...
Top Bottom