Arama sonuçları: *

1. MrCodeX

Windows defender yeterli mi ?

Ben Windows defenderı güvenilir bulmuyorum o kadar tarama yapıyorum bir şey yok Kaspersky indirdim tarama yaptım trojen buldu. Kaspersky premium almanı öneririm yıllık fiyatları döner + ayran parası.
  2. MrCodeX

kaspersky ve malwerbytes ile taramama rağmen win defender uyarı veriyor.

Dostum defender kullanılmaz bence Pc format attığım an ilk işim defenderı komple devre dışı bırakmak oluyor böyle boş bir program olamaz. Kaspersky premium öneririm yıllık fiyatları döner ayran parası.
  3. MrCodeX

Kaspersky ve Malwarebytes yapılan tam tarama sonuçları kesin sonuç verir mi?

Windows defeder virus olmasa bile crack programlarını virus olarak görebiliyor. Kaspersky'a güvenebilirsin (y)
  4. MrCodeX

VirusTotal sonucum temiz mi ?

Dostum kurulum yapacaksan kaspersky indirip yap. Özele bak sana oyun siteleri atayım
  5. MrCodeX

VirusTotal sonucum temiz mi ?

Viruslu bu tabi crack programıysa da viruslu olarak gösterebiliyor bazen. Kaspersky kullanın.
  6. MrCodeX

BitDefender mı Kaspersky mı?

En iyi virus programı kaspersky olduğu için cevap belli. Diğeride beleş ama kaspersky da çok pahalı değil yani paran varsa al geç
  7. MrCodeX

Kaspersky VPN sunucuları nasıl ?

Yeter benim net en fazla 30 görüyor nadir. hızımda düşüş yok yani 1080p video da izleyebilirsin sıkıntı olmaz :D
  8. MrCodeX

Kaspersky VPN sunucuları nasıl ?

Speed testte ise 24 filan. Ama vpn açınca indirme hızı düşmüyor diye biliyorum. Genel kullanım olarak hızlı
  9. MrCodeX

Bu dosya virüslü mü?

İdm varken niye onu kullanıyorsun ki. Virus değildir büyük ihtimalle ama kaspersky indirip kur bir şey varsa kurulum yapmaz zaten
  10. MrCodeX

Bu dosya tehlikeli mi?

Crack dosyası ise öyle görünebilir ama yinede exe'yi kullanma yada kaspersky indir öyle dene
Top Bottom