Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Bilgisayarınızı Ve Verilerinizi Güvende Tutma Rehberi

Dostum dün dediklerini yaptım. Bugün ubisoft hesabıma giriş yapmaya çalışıldı. Kendi açtığım konuya yazmıştın da sen, kendi açtığım konuyu bulamadım o yüzden buraya yazıyorum. bir hesabım falan virüs yemiş olabilir mi? veya internetim
  2. RevenKalr

Çalınan hesaplarım hakkında

1. kısımı anlamadım operadan mı her şeyi silmem lazım hesap olarak 1670323365 Format atınca gitmiyor mu? sadece call of duty e yama kurmak istemiştim sonra olanlar oldu :/
  3. RevenKalr

Çalınan hesaplarım hakkında

Selam arkadaşlar bundan 2 ay önce instagramlarım e-postam twitterım falan çalındı bilgisayarda virüs varmış sonra formatladım vs. ondan sonra yakın zamanda da rockstar, valorant hesabım falan çalındı pc de virüs yok her türlü taramayı yaptım bir hesabıma falan mı virüs attılar operada mı virüs...
  4. RevenKalr

Youtubemi Bu Videolardan Kurtaramıyorum!(Hesaba biri mi giriyor?)

bu videolar önerilenlerinize çıkan videolar mı? öyleyse ve şifreyi değiştirdiyseniz videolara tıklamayıp kendi izleyeceğiniz videoları izlerseniz algoritmanız bir süre sonra düzelir diye düşünüyorum. olmadı youtube a mail atın hesabınızın algoritmasını izleme geçmişini herneyse artık...
  5. RevenKalr

Youtubemi Bu Videolardan Kurtaramıyorum!(Hesaba biri mi giriyor?)

telefon doğrulaması vs. açık mı?
Geri