Arama sonuçları: *

• Users: S C O
  • In Güvenlik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S C O

tarayıcı koruması (chrome)

Bilgisayar İçin Mı? Yoksa Telefon İçin Mı?
  2. S C O

Bilgisayarınız Ne Kadar Güvenli Hiç Merak Edip Test Ettiniz Mi ?

Özellikle bu konulara pek fazla aşina olmayan ama merak eden aradaşlar için bu meraklarını gidermeleri mümkün. Sadece 2/3 dakıka ayırmak yeterli olacaktır. Böyle bir kontrolü yapmak için Gibson Research Corporation firmasına ait ShieldsUp servisi için https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2...
  3. S C O

E-ticaret Sistemi Önerisi ve Güvenlik

İnternet Bankacılığı; Günümüz dünyasında ,internet bankacılığı bankacılık işlemlerinin temelini oluşturmaktadır. İnternet bankacılığı her ne kadar işlerimizi kolaylaştırmışta olsada çok risk arz eden bir işlem seçeneğidir Bu nedenle internet bankacılığını kullanırken çok dikkat etmeliyiz...
  4. S C O

Mail Güvenliği Ve Yapılması Gereken Adımlar

Çoğu İnsan Tabi Bu Uyarılara Dikkate Almadıkları İçin Sorun Yaşıyorlar Maalesef Dostum.. Çoğu İnsan Bildiği Halde Dalgınlığa Gelip ' Bilmediği Sitelere Ve Linklere ' Tıklıyorlar.. Halbuki Az Bir Temkinli Olup Dikkatli Hareket Etseler Sorun Sıkıntı Kalmaz Dostum :D
  5. S C O

Mail Güvenliği Ve Yapılması Gereken Adımlar

İlk Adım : Parolanızı Sağlamlaştırın.. Bilindiği Üzere Mail Hack Olaylarının Çoğu Password *****ing (Şifre Kırma) Yolu ile Yapılmaktadır. Etrafta Tonlarca Mail Şifre Kırıcı Programlar Dolaşmaktadır. Bu Programlar Basit Bi Mantık İle Çalışırlar. Mail Adresi Girilir ve Programın Hafızasında ki ya...
  6. S C O

Güvenli Bilgisayar İçin Yapılması Gerekenler

Emin Ol Vardı Dostum :D
  7. S C O

Evet ! Dostum Maalesef Var Cahil Demeyelim De '' Bilinçsiz Hareket '' Ediyorlar Diyelim Biz :D
  8. S C O

Unutulmaması gereken kurallar.... Bu basit kurallara uyarak verilerinizin istenmeyen ellere geçmesini önleyebilirsiniz. 1. Şifre, İlk alınan önlemlerden biri elbette ki bilgisayarımıza bir şifre koymaktır. Şifre sayesinde en basit olarak amatör saldırıları savuşturmamız mümkündür...
  9. S C O

Anti-Virüs ' ler Hakkında Bilmedikleriniz

Merhaba; Bu yazımda antivirüs programlarının virüs & trojan vs...' ları nasıl yakaladığından bahsetmek istiyorum. Buna neden de bazı site ve forumlarda insanların başkalarına yanlış bilgiler vermeleridir. Genellikle bu konu hakkındaki yanlış bilgiler de en çok "Hangi AV (Anti Virüs Programı) en...
  10. S C O

Dosya Uzantıları Ve Açılımları

Teşekkür Ederim Dostum Allah Razi Olsun
  11. S C O

Virüslü telefondan virüssüz bilgisayara USB bağlantı ile virüs bulaşır mı?

Çok düşük bir ihtimal. Bilgisayarınız güncel ise ve anti-virüs kullanıyorsanız sorun olmaz.
  12. S C O

Open Bullet Ve Config Nedir?

Yapcağin '' Crack '' Normal Bir Crack Olmuycak Ama Sağlam Bir Crack Olması Lazim Aksi Taktirde bir şey Yapamasın Da Efendim..
  13. S C O

Rica Ederim Efendim :D
  14. S C O

Nasıl? Yani
  15. S C O

.$$$ - Bazı geçici dosyalar bu uzantıyı taşır, bellekte yüklü bir uygulama bulunmuyorsa bu dosyaları silmenizde bir sakınca yoktur. .386 - Takas dosyası, Windows XPden önceki 32 bitlik Windows sürümleri tarafından kullanılan sanal bellek dosyasıdır. .AI - Abode Illustarot dosyası, Illustrator...
  16. S C O

OpenBullet Nedir? Açık kaynak kodlu bir araç olan OpenBullet, ağırlıklı olarak C# kullanılarak oluşturulmuştur. Esasen web testing işlemleri, veri kazıma ve sızma testleri işlemleri için ortaya çıkartılan OpenBullet’in kullanımı son derece kolaydır. Aynı zamanda cracker denilen kullanıcı adı ve...
Top Bottom