Arama sonuçları: *

1. Useless

Bilindik yerde Trojan tespiti?

anonymous diye hacker grubu var evet fakat bunlar onlar değil. sadece onların ismini nick olarak kullanmış insanlar. yani rastgele bir türkçe çeviri sayfası olarak düşünün. ama trojan olması üzdü
  2. Useless

anonymous çeviri
  3. Useless

anonymous çeviride trojan bulundu.

bende de şimdi buldu
  4. Useless

yazıyor orda reis isim vermek belki reklamdır yasaktır diye söylemiyorum sıkıntı yoksa söylerim problem değil
  5. Useless

güvenilir olarak bildiğim oyun türkçe çeviri sitesinin uygulamasında kaspersky trojan buldu ? :unsure:
  6. Useless

Güzel bir antivirüs önerisi (ücretli)

bitdefender temsilcileriyle görüştüm 200 300mb civarında bellek kullanıyor dedi sanırım buna geçicem
  7. Useless

Güzel bir antivirüs önerisi (ücretli)

bedava şeylere güvenmiyorum ücretli olursa daha iyi olur en iyi antivirüs programları neler? internetten bakıp söylemeyin kullanan ve iyi olduğunu bilen biri varsa ve o yorum yaparsa güzel olur. kaspersky kullanıyordum 1 yıldır artık sıkılmaya başladım program bazen düzgün çalışmıyor tam tarama...
  8. Useless

Bu oyunu bir kez bile yüklediysen virüs bulaşmış olabilir

harbiden niye öyle acaba auram çekiyor herhalde tartışmayı 1739867675 crackli indirdin demi
  9. Useless

haklısın da ben bi reelste görmüştüm girip bakınca oyunun mağazadan kaldırılmış olduğunu gördüm hani böyle bi şey olmasa neden mağazadan kalksın değil mi? bi de yanlış anlamışsın sanırım 1 haftadır dediğim şöyle 1 hafta boyunca mağazada durmuş evet ama şu son 1 2 gün içinde kaldırılmış yani son...
  10. Useless

beyler sakin. aranıza girip gerginliği azaltıyorum tartışmaya gerek yok:)
  11. Useless

olsun olur öyle belki dalgındır sarhoştur her şey olabilir veya cümleyi tam okumadan cevap vermiştir ama böyleyse bi dahakine umarım tamamen okuyup da cevap verir
  12. Useless

yazıyor piratefi ama şu an bulamazsınız oyunu kaldırıldı steamden
  13. Useless

söylenilenlere göre bu oyun trojen içeriyormuş ve steamde 1 hafta boyunca erişilebilir kaldıktan sonra kaldırılmış şu anda mağaza sayfasına erişemiyorsunuz ama kütüphanenizde varsa orada gözüküyor. ben daha önceden yükledim mi yüklemedim mi bilmiyorum ama şimdi kasperskydan tam tarama yapıcam ne...
  14. Useless

Sanırım virüs bulaştı

işte demek ki oluyormuş bilemedim şimdi
  15. Useless

Sanırım virüs bulaştı

hacı kaspersky bende var premium 2 yıldır kullanıyorum ama hiç crackli oyun indirmeyi denemedim acaba indirsem böyle virüsleri bulup temizler mi ne kadar saglam çalışıyor test etmedim hiç genel olarak öneriliyor diye ne olur ne olmaz amaçlı almıştım 1738923964 allah allah fitgirl tavsiye...
  16. Useless

Mt2 Runik Korumasını Trojan Olarak Görüyor Kaspersky

her serverde olmuyor bu sorun ben de kasersky kullanıyorum o yüzden bana bi uyarı verdiğinde o servere başlamıyorum bile. tercihim farklı serverlera göz at.
Geri