Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Virüs Yedim Format Attım

Sıfırlama yapmissindir ayarlardan format atılmıyor diye biliyorum
  2. Yasin / EsquaReD

Lenovo Vantege WİFİ Güvenliği Sorunu

Kanka benim de artık pcyi açtığımda bu bildirim geliyor çözdün mü konuma izin vermemi istiyor windows sen nasıl yaptın
  3. Yasin / EsquaReD

Lenovo Vantege WİFİ Güvenliği Sorunu

Benimde dün bildirim geldi aynı seninki gibi wifi güvenliği kapatıldı diye. 2 gün önce World Of Tanks indirmiştim bi etkisi olabilir mi
  4. Yasin / EsquaReD

bilgisayarima virüs girdi

Virüs gider ama komple biçimlendirmen lazım depolama birimlerini. 1609786102 Virüs gider ama komple biçimlendirmen lazım depolama birimlerini.
  5. Yasin / EsquaReD

Bilgiayar nasıl kullanılmalı?

sen o pc nin içinden geçmişsindir. Crack kullanma kurumsal yollardan program indir her gördüğün siteye de tıklama indirme de yapma.
  6. Yasin / EsquaReD

Nasil Hacker olunur

Kardeşim soracağın en son yer burası :D
  7. Yasin / EsquaReD

BİLGİSAYARIM HACKLENDIMI ACABA

Telefonun da bir virüs varsa pc ye bulaşma ihtimali var mıdır. Virüslerde bu tür şeyler yapabiliyor. advanced system care 10 ile pc yi taratmanızı öneririm. veya pcde hazır olan bir antivirüs varsa onunla da yapabilirsiniz.
  8. Yasin / EsquaReD

Windows sürümün kaç? Başka birinin bilgisayarına tw ile bağlandın mı hiç son zamanlar da?
  9. Yasin / EsquaReD

Herhangi bir tema seçtiyseniz onun yüzünden yapıyor olabilir. Windows 10 İçin ⇒ Sağ tıkayın. Kişileştire girin. Oradan Arka plan bölümünde Slayt Gösterisi ise onu resime getirin.
  10. Yasin / EsquaReD

Ücretsiz antivirüs

Eset nod 32 1 aylığına tam sürümünü kullanmana izin veriyor fakat 1 ay bittikten sonra yeni bir gmail ile yeniden 1 aylık alabilirsin ben öyle yapıyorum.
Top Bottom