Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

Hesaplardan +18 arama yapılmış

Şimdilik iyi o zaman.
  2. akıllı kuş

Şifreyi değiştirdikten sonra hala alımlar devam ediyormu? Telefonu kontrol edin virüs bulaşmış olabilir. +Bilinmedik bir yere kart bilgilerinizi girdinizmi?
  3. akıllı kuş

Sen kart bilgileri çalınınca siber suçlar bölümünden yada bankadan yardım istemek yerine internette rastgele bir forumdanmı yardım istiyorsun? Bana daha çok sen burada trollüyorsun gibime geliyor.
  4. akıllı kuş

Arkadaşlar Discord Hesabım Çalınmış

Malware Bytes İşe yarıyor. 1 haftalık ücretsiz denemesi var kalanı ufak bir kısıtlama yaparak devam ediyor. kullanabilirsin.
  5. akıllı kuş

Arkadaşlar Discord Hesabım Çalınmış

2 Factory'li doğrulama yap, emailini değiştir, şifreni değiştir, Malware Bytes ile PC'nde Key Logger gibi bir şey varmı bak. al sana adam akıllı dalga geçmeyen troll olmayan cevap.
  6. akıllı kuş

Windows Defender Test sonucuna bakamıyorum

nasıl açacağım
  7. akıllı kuş

Windows Defender Test sonucuna bakamıyorum

yardımcı olacak? test sonucuna bakamıyorum. mesajıda anlayamadım.
  8. akıllı kuş

bilgisayarıma trojant virüsü girdi nasıl temizlerim

formattan sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
  9. akıllı kuş

bilgisayarıma trojant virüsü girdi nasıl temizlerim

en garanti çözüm format hocam.
  10. akıllı kuş

Sanırım mining virüsü bulaştı

tekrar baktımda aynen o benim indirdiğim mining programının adı var sanırım virüsle karıştırmış program. konuyu kapatabilirsiniz mod abiler. 1612805683 siliyom zaten işim kalmadı onla :D
  11. akıllı kuş

mining programı indirmiştim sonra baktım RX570 4GB ile mining yapılmıyor bıraktım bi klasörün içine sanırım onu mining virüsü sandı.
  12. akıllı kuş

oyunlara falan giriyorum orda %100 oluyor onun normal olduğunu biliyorumda acaba kendini belli etmemek için virüs sadece oyuna girdiğindemi çalışıyor diyeceğimde oyun harici ekran kartı %100 olmuyor oyunlardada kasma v.b yok bu nası mining virüsü yahu? 1612805465 karantinayada aldımda bu nası...
  13. akıllı kuş

arkadaşlar ben hiçbirşey anlamadım malwares ile test yaptım trojan buldu bitcoinminer diye (ben kendim indirdim programı) yahu program arka planda çalışsa bile GPU %100 kullanması gerekir ve ekran kartının ısınması gerekir bende ikiside yok?
Top Bottom