Arama sonuçları: *

• Users: cici
  • In Güvenlik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. cici

Sınıfa sms bomber attım

müdür niye özellikle erkekleri çağırdı ne alaka?
  2. cici

Sınıfa sms bomber attım

cezasız suç daha büyük bir suçun habercisi. Her şeyin cezası olmalı. adalet. burada sen yapmasan bile yırtman başka birini cesaretlendirecek. para cezası yemesen bile en azından cezan taciz ettiğin kişilerden gidip özür dilemen suçlunun sen olduğu bilinmesi sınıftaki herkesi zan altında bırakmış...
  3. cici

Sınıfa sms bomber attım

b kişisi a kişisini şiakyet etmedi diye a kişisi daha da azıtacak ve daha saldırgan olucak ama c kişisi onu engellediği için ilerde belki yaşanıcak büyük bir felaketi önlemiş olucak. potansiyel katil.
  4. cici

Sınıfa sms bomber attım

tecavüzcüsün sapıksın
  5. cici

Sınıfa sms bomber attım

:) (y) (y)
  6. cici

Sınıfa sms bomber attım

niye bu kadar azgınsınız?? sapık tecavüzcü ırz düşmanı namus olmayan cocuk şu sapıklık artık bambaşka bir seviyeye ulaştı. şuan yaşayan insanlara libido sınırı getirip imha etmek lazım. doğuştan önlemler alınmazsa geleceğin insanları bu şekilde. yetiştirilme koşulları da var gerçi. böyle...
  7. cici

Crackli uygulama kurmayın!

Ben chrome kurarken PC'ye bir şey bulaştı. tüm programlar durduruldu hatası veriyordu. google virüs bulaştırdı bana! 😠 Hayla sorunlu.
  8. cici

Crackli uygulama kurmayın!

Ben normal chrome güncelliyeyim dedim ama kurulum sırasında hata verdi ve PC kafayı yedi o günden sonra. Normal google sitesinden indirdim. bir şey açınca 235412456236 saat beklemem gerekiyor ve sürekli explorer durduruldu hatası veriyor anlamadım gitti. :D
Top Bottom