Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

Heralde birisi hesaplarımı çalmaya çalışiyor

Biri smsbomber atmış olabilir.
  2. eyupefe3

Hacker tarafından tehdit ediliyorum ne yapmalıyım?

kameraya erişince ne olacak ki hocam ?
  3. eyupefe3

HANGİ VİRÜS KORUMA PROGRAMINI KULLANMALIYIM ?

Kaspersky
  4. eyupefe3

Dikkat! Sarı Site Dolandırıcılığı

Banada yazmışlardı konuştuğu türkçede gariplik varsa engelleyip geçin zaten normal alıcılar "en son ne kadar olur gardaş" falan diyorlar.
  5. eyupefe3

Kardeşimin bilgisayara ikinci hesap açmasına nasıl engel olabilirim

Ailene anlat durumu baban iki tokatlasın bir daha yapamaz. (yaşandı ben kardeşim)
  6. eyupefe3

Google Hesabım Çalındı!

usta bu ne resmilik 10k mesajlı adamlar böyle konuşmuyor Konu sahibi için,çocuğun ailesiyle görüş böyle böyle de.
  7. eyupefe3

Bilgisayarcı Bilgisayarıma Güvenlik Dışı bir şey Yapmış Olabilir Mi?

Kaspersky indir tarat çıkar her şey.
  8. eyupefe3

Bilgisayarcı Bilgisayarıma Güvenlik Dışı bir şey Yapmış Olabilir Mi?

Sen virüsü boşver virüs halledilir,asıl bilgisayardaki parçalarına bak sıkıntı var mı ramlerin soğutması çıkıyorsa onlara bak ramler doğru mu birde vidalara bak.
  9. eyupefe3

Kardeşimin telefonu güvenliği kötü

Adamlar senin önemli dosyana bir şey yapmaz sen kredi kartı,tc,veya ev adresi falan onlar var mı ona bak.Mehmet abi yazmış zaten kolay kolay bulaşmaz virüs. (Gerçi tcleri googlede bulabiliyoruz ama neyse 😬)
  10. eyupefe3

Telefonu kapatmadan önce şifre sormasını istiyorum nasıl yapabilirim?

Telefondan telefona değişen yazılımsal bir şey olduğunu düşünüyorum bir kaç arkadaşta varmış.Tanıdık yazılımcı arkadaşınız varsa yaptırabilirsiniz çok basit bir şey 8.sınıf öğrencisi bile yazar.
  11. eyupefe3

En iyi paralı antivirüs

Kaspersky.
  12. eyupefe3

Virüsler Donanımlara Zarar Verebilir Mi?

Bu olması lazımdı öyle hatırlıyorum.
  13. eyupefe3

Virüsler Donanımlara Zarar Verebilir Mi?

Gelişmiş trojan mıydı neydi bilgisayarına girdikten sonra tüm bilgilerini topluyordu,silmeye çalışırsan hata veriyordu ve bütün bilgisayarı yavaş yavaş gözünün önünde formatlıyordu.Bilgisayarı kapatırsan anakartı yakıyordu.Doğukan adal video yapmıştı hakkında hatta.
  14. eyupefe3

INCA'nın Şans Çarkı Kötü Amaçlı Yazılım Çıktı.

Ulan kargo gelecek diye babamla anneme haber vermiştim sevinmişti babam :D Şimdi boşa gitti
  15. eyupefe3

Dolandırıcı aramaları ve spam önemli değil,adrese bir şey olur mu ? (Zaten maili sadece oyun amaçlı telefonuda tanımadık çağrıları açmıyorum.)
  16. eyupefe3

Inca'nın resmi telefon numarası olduğu için bir şey yapma ihtimalleri azalmıyor mu?
  17. eyupefe3

Arkadaşlar whatsapp üzerinden çoğu kişi (ben dahil) ev adresini mailini telefon numarasını ve adı soyadını attı.Silmeye çalıştığımızda sadece benden sil işareti çıkıyor,bunlar ne gibi bir sorun çıkarır?
  18. eyupefe3

sanırım bilgisayarıma virüs girdi

Bazı gelişmiş virüsler bilgisayar kapalıyken bile çalışabiliyor. (Can Değer söylemişti videosunda)
  19. eyupefe3

Regedit'ten kaspersky verilerini nasıl silerim ?

Arkadaşlar öncelikle selam,kaspersky 30 günlük deneme süresini bedava bir şekilde kullandım ama süresi doldu.Programı sildim yükledim ama olmadığını farkettim biraz araştırdığımda regedit üzerinden kalıntılarını silince oluyormuş.Nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  20. eyupefe3

Valorantı Yüklememelisiniz

Ben vanguardı 'msconfig'ten kapatıyorum valorant oynamak istediğim zamanlar (nadir) msconfigten tekrar açıp bilgisayarı yeniden başlatıyorum bu sayede sıkıntı çıkmıyor 2 tane antivirüs programımda mevcut istedikleri kadar hacklemeye çalışsınlar :)
Geri