Arama sonuçları: *

1. habbassaka

Kaspersky Premium Deneyimim

dostum anlamıyorum gerçekten, kendin daha önce virüs bulaştırdığını söylüyorsun. ne bileyim arka kapıdan falan bahsediyorsun yani bir şeyler biliyor gibisin. gelipte buraya suwen markasının web sitesinde virüs var demek ne kadar etik? yani az sakin olsan yakın çevrendekilerden siteye girmelerini...
  2. habbassaka

Kaspersky Antivirüs Hala Kullanılır mı ?🤔

ya sanki kullandığın telefonlar dinlenmiyor yapmayın yahu her şeye bu kadar titizlikle mi yaklaşıyorsunuz az gerçekçi olalım o halde.. kaspersky devam.
  3. habbassaka

Kaspersky Premium alınır mı

a alınır sınırsız vpn bile bir ayrıcalık
  4. habbassaka

Ruhi Çenet YouTube Kanalını Kaptırdı

ruhi çenet reklam kokan iş bunlar.
  5. habbassaka

HESABİM BAŞKASINA SATILMIŞ

hesap sahibi direkt sen misin yoksa satın aldın mı öncesinde?
  6. habbassaka

Discord 2AD kaybettim

Çok saçma diyelim telefon çalındı, anakart bozuldu yahu allah korusun telefon yandı diyelim bu konuda büyük bir açık var o zaman, kurtarma kodlarına da bir şekilde ulaşamıyorsan... Geçmiş olsun umarım çözebilirsin sorunu
  7. habbassaka

Discord 2AD kaybettim

2ad yi kaldırma/sıfırlama gibi opsiyonları olması lazım
  8. habbassaka

Yanlışlıkla virüslü dosya indirdim

Dostum kötü bir yorum yapmayacağım fakat sanırım bilmediğin bir konu hakkında yorumlar atıyorsun. Önce bunu düzeltmen lazım. Virustotal bir internet sitesi. Buraya şüphelendiğiniz herhangi bir dosyayı upload ederek, internet sitesinin bu yüklediğiniz dosya için (sallıyorum) 10 adet virüs...
  9. habbassaka

Windows Defender vs Kaspersky/Donanım Sanallaştırma

Merhaba, Kaspersky donanım sanallaştırma özelliğini kullanmak için Windows Defender içeriğindeki Cihaz Güvenliği>Çekirdek Yalıtım>Bellek Bütünlüğü ayarını kapatmamız gerek. Açıkcası ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim yok. Çünkü bellek bütünlüğünü kapattığımız zaman windows şunu söylüyor...
Top Bottom