Arama sonuçları: *

1. M

Bu site güvenilir mi??

Hocam 3 virüs korumasıyla taratmışsınız hem normal hem güvenli modda bir şey yoktur.
  2. M

Bu dosya güvenlimidir?

Ailem türk olduğu için türkçeyi tamamen biliyorum. 1611407253 Daha doğrusu şöyle özetliyeyim küçük yaşlarda evde türkçe konuşuldu fakat okulda ve dışarıda ingilizce şivesi alıyorsun ama türkçe kafasıyla düşünüyorsun tam açıklayamamış olabilirim.
  3. M

Bu dosya güvenlimidir?

Peki umarım yakında İngiltere'de yaşama fırsatı yakalarsın, bu kafayla zor.
  4. M

Bu dosya güvenlimidir?

Dosya ADWare öncelikle siber güvenlik okuluna giderek bilgilerinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. 1611406870 Yurtdışında doğdum ve yaşadım bilip bilmeden yorum yapmanıza gerek yok.
  5. M

Bu dosya güvenlimidir?

Dosya ADWare.
  6. M

Bu dosya güvenlimidir?

Reklam virüsü.
  7. M

Bu dosya güvenlimidir?

Sadece ADWare var.
  8. M

Bu dosya güvenlimidir?

COMODO güvenli dediyse Treyarch'ta virüs yok der geçer.
  9. M

OPERA GÜVENLİ MİDİR ?

Bende Opera kullanmaktayım fakat haberleri görünce danışmak istedim, Reddit'de bulabilirsin.
  10. M

OPERA GÜVENLİ MİDİR ?

Bilgi sızdırma ve spyware.
  11. M

OPERA GÜVENLİ MİDİR ?

Opera ile ilgili çok fazla haber ve söylenti var sizin düşünceleriniz neler ? Şuan Opera kullanmaktayım, bir sorun yaşamadım.
  12. M

Sistemi kastırmayacak free antivirüs

Treyarch'ı etiketlemeyin böyle şeylere COMODO der, geçer.
  13. M

1 numara ile 2 steam guard olurmu

Oluyor bir hesap vac yerse oburude yer.
  14. M

steam hesabım çalındı

Kendimden biliyorum 7 GÜN PAZAR 15 GÜN TRADE BANI ATIYOR BİLMEDİĞİNİZ KONU HAKKINDA YORUM YAPMAYIN.
  15. M

steam hesabım çalındı

Vacı yer bir tanıdığımında hesabı çalındı PUBG'de ban yemiş hileden hesap.
  16. M

steam hesabım çalındı

Kanka item çekemezler başka İP'den giriş yapılınca steam 15 gün TRADE banı atıyor adamı korkutma.
  17. M

steam hesabım çalındı

Kanka bu arada CS:GO oynarsa hesabında VAC ban yersen kaldırılmıyor hesap güvenliği sana ait denerek haberin olsun oyunlarda ban yedirtmez umarım.
Top Bottom